На молодика для залучення грошей і багатства в свій будинок, необхідно дотримуватися кількох простих порад / фото pixabay.com

2 липня о 22:17 настане Молодик. Місяць буде перебувати в знаку зодіаку Рак, який обіцяє матеріальну стабільність. Особливо якщо ви зможете використовувати в своїх справах наполегливість і будете відкриті до всього нового.

Молодик може принести як щастя, так і клопоти. Головне - в цей момент налаштувати на правильну хвилю. Так як Місяць знаходиться в знаку Рак, то важливо замислитися про фінансову сферу життя, і ніяк не про справи амурні. Спробуйте написати план, згідно з яким ви поповнити бюджет.

Що зробити на молодий місяць

Відео дня

Молодик - особливий період, коли можна здійснити свої бажання, якщо щиро вірити в те, що все складеться якнайкраще.

На молодика для залучення грошей і багатства в свій будинок, необхідно дотримуватися кількох простих порад. Народні прикмети підкажуть що потрібно робити для залучення сприятливою грошової енергетики. Такі поширені обряди та прикмети дуже прості, але досить дієві для людини.

Читайте такожКалендар весіль на липень 2019: сприятливі і несприятливі дні для весілля в липні

Щоб у період після молодика залучити гроші, потрібно з'ясувати, куди буде падати Місячне світло. Якщо світіння від супутника Землі падає на один з підвіконь будинку - це чудово, адже саме так будуть надалі залучатися гроші. Дочекавшись ночі, коли Місяць буде повністю панувати на нічному небі, необхідно буде викласти свій гаманець на підвіконня. Його потрібно покласти саме туди, куди буде найбільше падати світло Місяця.

За все це час гаманець зможе притягнути до собі нову вселенську енергію від Місяця, що сприятиме поліпшенню бюджету. Також можна проговорити спеціальне заклинання: «Скільки енергії від нового Місяця, настільки і гаманці будуть мої повні!».

Краще всього викладати не один гаманець, а по можливості два. Таким чином, можна буде зарядити сприятливою енергетикою не тільки свій основний дохід. Такий метод допоможе створити резервний запас грошей на крайній випадок, щоб знати, що в будинку завжди буде ще копійка крім основної.

Спробуйте використовувати одну з грошових технік в період молодика. Розслабляємося. Закриваємо очі. Уявіть сонячне світло. Далі уявіть, що ви заходите в великий сад, де милуєтеся трояндами. Кожна з красивих троянд, - це ваша грошова можливість в реальному житті. Виберете ту, яка вам потрібна. Після це позитивної візуалізації приступайте до виконання ваших матеріальних бажань в реальність.

В красивий зошит можна в період молодика записувати ваші плани і бажання, потім через місяць прочитати, викреслити з вдячністю бажання, які збулись, або непотрібні. Також, як і воду, залишаємо зошит відкритим перед вікном на ніч молодика. Вранці ховаємо зошит в затишне місце і думаємо про свої бажання.

Раніше УНІАН розповів, як молодик вплине на кожен знак Зодіаку.