Ілюстрація REUTERS

У липні 2019 року настане унікальний молодик, адже він збігається із сонячним затемненням.

Молодик у липні 2019 року: коли настане

У липні 2019 молодик настане на початку місяця – 2 числа о 22:17. Місяць буде перебувати в знаку Зодіаку Рак, тому астрологи радять замислитися про матеріальну сторону життя.

Молодик 2 липня: поради астрологів, що можна й не можна робити в цей день

У день новомісяччя, 2 липня, астрологи рекомендують задуматися про фінансову складову життя. Тому цілком доречно скласти бюджетний план хоча б на кілька місяців – так ви зможете досягти мети.

Відео дня

Але пам'ятайте, що в цей день у жодному разі не можна позичати гроші або брати в кредит. Під забороною – і важливі угоди й початок нових проектів.

За словами експертів, у цей день можна зайнятися зміцненням здоров'я, наприклад, за допомогою водних процедур. Не буде зайвим влаштувати собі 2 липня розвантажувальний день.

Крім того, цей період вдалий для зміцнення сімейних стосунків і створення затишку в домі, а також подорожей і відпочинку. Оскільки молодик настане у знаку Рака, найсильніші зміни чекають на нас в особистих стосунках. Але, плануючи все це, продумуйте кожне рішення і дію.

Астрологи стверджують, що 2 липня — невдалий день для стрижки волосся та манікюру.

День молодика може бути нестабільним, тому не піддавайтеся на спокуси. Головне – контролюйте свої емоції.

2 липня молодик почнеться о 22:17 / фото pixabay.com

Як молодик вплине на нас

Вважається, що молодик негативно впливає на самопочуття людей, для нього характерні:

- агресія;

- апатія;

- нервозність;

- занепад сил;

- імпульсивність;

- зміна звичної поведінки.

Що потрібно зробити в молодик 2 липня

Незважаючи на весь негатив, молодик 2 липня можна використати по максимуму, загадавши бажання, адже озвучене в цей день, воно обов'язково збудеться.

Ось варіанти, як можна загадати бажання 2 липня: запаліть свічку і на вогонь вголос розкажіть про своє бажання; напишіть про свою мрію на листочку; складіть карту бажань, використовуючи вирізки з газет і журналів (так звана візуалізація), а потім викреслюйте кожен елемент, який справдився.

Бажання можна загадати перед свічкою / фото pixabay

Молодик 2 липня 2019 року: як вплине на знаки Зодіаку

Овен

Для представників цього знаку Зодіаку день буде вдалим у всіх планах: можна сміливо починати позбуватися шкідливих звичок і непотрібних людей, відкриваючи дорогу кращому і новому. 2 липня можлива зустріч, яка змінить ваше життя.

Тілець

Тільцям астрологи радять у цей день подбати про себе і слідувати тим бажанням, на втілення яких їм не вистачало ні часу, ні коштів. Можна, наприклад сходити в салон краси або ресторан.

Близнюки

У Близнюків починається активний період: їм хочеться зайнятися собою, нарешті записатися в спортзал, почати стежити за своїм харчуванням. Астрологи кажуть, що молодик 2 липня відкриє нову дорогу в житті представників цього знаку Зодіаку.

Рак

Ракам радять продумати, чого ж вони насправді хочуть, тоді надалі вдасться уникнути хаосу в житті. Можливо, 2 липня ви отримаєте цікаву пропозицію, від якої не варто відмовлятися. Уперед, зараз зірки на вашому боці.

Лев

Астрологи кажуть, що Леви у цей день будуть занадто багато аналізувати, через що можливий депресивний настрій. Тому порада для цього знаку Зодіаку: відпочиньте і постарайтеся відволіктися від роботи.

Діва

Ось кому по-справжньому не пощастить у цей день, так це Дівам. Їх 2 липня можуть підставити, тому будьте обережні на роботі, уникайте операцій й інвестицій. Астрологи кажуть, що в цей день можуть нагадати про себе давні почуття, але намагайтесь прогнати їх геть.

Читайте такожГороскоп на липень: астролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким казково пощастить

Терези

В цей день робочі справи захлиснуть вас з головою, тому постарайтеся розібратися, чому так склалося: можливо, ви багато на себе берете. Не забувайте про відпочинок і рідних, вони потребують вашої уваги.

Стрілець

Можливо, в цей день ви втратите або зрозумієте, що вже втратили колись важливу у вашому житті людину. Але не турбуйтеся, це тільки вам на користь. 2 липня ви зможете проявити себе на роботі, за що незабаром будете винагороджені.

Скорпіон

Ваша імпульсивність у цей день зіграє проти вас, можливі конфлікти в першу чергу на роботі, у тому числі з начальством. Крім того, день буде напруженим і в любовному плані.

Козеріг

2 липня – день змін у вашому житті, тому сміливо шукайте нову роботу, пропонуйте свої ідеї начальству, займіться перестановкою в будинку. Так ви зможете впустити позитивну енергію, потік якої вас накриє настільки, що незабаром проявиться і в фінансовому плані.

Водолій

Цей день краще провести зі своєю другою половинкою. Постарайтеся організувати романтичну вечерю, нагадайте своїй обраниці/цю, як ви кохаєте. І незабаром вам воздасться – ви отримаєте хорошу віддачу.

Риби

2 липня – зірковий час для Риб, адже саме в цей день вони можуть отримати дуже вигідну пропозицію. Також представники цього знаку Зодіаку можуть почути дуже важливу інформацію, яка стане в пригоді у майбутньому.

Місячний календар на липень 2019: коли молодий місяць

false