Названі три несімейні знаки Зодіаку / фото slovofraza.com

Астролог Влад Росс розповів, з якими знаками Зодіаку побудувати сім'ю найскладніше і серед яких – найбільше геїв та лесбійок.

Повна протилежність знакам-зразковим сім'янинам – Водолії, зазначив астролог у коментарі "Главреду".

Читайте такожУ липні на нас чекає період катастроф і неприємностей - прогноз астролога

Відео дня

За його словами, Водолії дуже мінливі: сьогодні вони можуть кохати одну людину, а завтра - іншу. Однозначно з усіх знаків Зодіаку саме Водолії прив'язані до сім'ї найменше, тому що це – абсолютно незалежний знак, заявляє Росс.

Нерідко у Водоліїв кохання видається за дружбу, дружба – за кохання. Платонічні почуття, платонічне кохання їм більше притаманні, ніж чисто фізичні стосунки, каже астролог.

Друге місце за "несімейністю" слід віддати Близнюкам. Ці люди не дуже емоційні, вони не особливо піддаються почуттям – скоріше, їх приверне інтелект обранця (або обраниці), зазначає Росс.

Крім того, за статистикою, серед Близнюків і Водоліїв найбільше геїв і лесбійок, ці знаки цінують свободу, тому і демонструють цю "вільне кохання", розповідає астролог.

Третє місце за "несімейністю" – Терези. Вони часто заводять сім'ю не для того, щоб продовжувати рід, а заради власного задоволення, і їм потрібен партнер просто для них самих, переконаний Росс.

Раніше астрологи прогнозували, що цього тижня, 8-14 липня, Тільцю посміхнеться Фортуна, а Лева спробують обмовити.