На деякі знаки Зодіаку чекає прекрасний період / фото slovofraza.com

Тільцю посміхнеться фортуна, а на Лева спробують звести наклеп, йдеться в астропрогнозі.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 8-14 липня.

ОВЕН. З'являються прекрасні перспективи у тих, хто присвячує багато сил і уваги кар'єрному зростанню. Всі ваші дії будуть гідно оцінені керівництвом. Оптимістичний настрій стане двигуном і в інших сферах життя.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Сміливо можете наважуватися на всілякі експерименти. Фортуна повернулася до вас обличчям і найближчим часом не збирається змінювати плани, тож не пропустіть свій шанс. Будьте терплячими у стосунках з дітьми та родичами старшого віку.

БЛИЗНЮКИ. Навколишні спробують навантажити ваші тендітні плечі своїми проблемами, тому ваше завдання зараз полягає в тому, щоб вчасно сказати «ні». Не бійтеся, що хтось буде засмучений відмовою — бережіть сили, які вам дуже потрібні для великих справ.

РАК. Бажання продемонструвати свою перевагу над іншими буде часом настільки величезним, що втриматися від цього виявиться досить складно. І все ж постарайтеся не робити цього, якщо хочете зберегти з колегами й партнерами хороші стосунки.

ЛЕВ. Ваша думка може бути досить цінною для друзів і знайомих, тож не соромтеся її висловлювати. Подбайте, однак, про свою репутацію, оскільки тих, хто хоче очорнити хорошу людину, все ще достатньо.

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку в липні

ДІВА. Братися за вирішення надто складних завдань зірки вам найближчим часом не рекомендують. Краще поміркувати над своїми планами на майбутнє, зважити всі «за» і «проти». Непогано також зайнятися підвищенням освітнього рівня.

ТЕРЕЗИ. Завдяки впевненості в собі, спокою, такту зумієте відстояти власну точку зору в дискусії із завзятими сперечальниками. Хтось, можливо, звинуватить вас у незговірливості, але ви лише показуєте свої знання, досвід і професіоналізм.

СКОРПІОН. У вашій голові роїться безліч цінних ідей, але донести хоча б одну з них керівництву виявиться досить складно. Можливо, цим краще не займатися зараз, відклавши все до кращих часів і приділити час собі.

СТРІЛЕЦЬ. Спостережливість і проникливість, характерні для вас, досягнуть небувалих меж, але не поспішайте ділитися своїми відкриттями з іншими. Вас, м'яко кажучи, можуть не зрозуміти й звинуватити в марнослів'ї.

КОЗЕРІГ. Цілком імовірно, що вам доведеться буквально розриватися між тим, що необхідно робити, і тим, що хотілося б. Очевидно, більш правильним буде на перше місце поставити свою репутацію, ніж матеріальні інтереси.

ВОДОЛІЙ. Не варто занадто сильно перейматися щодо того, що ситуація виходить з-під вашого контролю. Вона як вийде з-під нього, так і повернеться — роботи вам вистачить, були б сили. Більше уваги приділяйте власній персоні.

РИБИ. Плани на найближче майбутнє, які ви побудували, відрізняються винахідливістю, що, звичайно ж, допоможе вам досягти свого за будь-якого розкладу. Намагайтеся не ігнорувати запрошення знайомих, хоча вам і захочеться усамітнення.