До кінця літа пощастить Дівам, Терезам, Водоліям і Рибам / фото Факти

На думку астролога Павла Глоби, у фіналі літа везіння несподівано увірветься в життя чотирьох знаків Зодіаку.

Серед щасливчиків астролог виділив Дів, Терезів, Водоліїв та Риб, передає Dialog.ua.

Діва

До фіналу літа Дівам нарешті вдасться знайти спокій і гармонію. Це саме те, чого вони так довго прагнули впродовж всього літа. Багато в чому це відбудеться завдяки величезній роботі над собою. Діви зуміють перемогти внутрішні страхи й відповісти на запитання, які довгий час їх турбували. Водночас до кінця серпня можливі непогані зміни у фінансовій сфері. Павло Глоба заявляє про те, що до цього часу Діви можуть здобути фінансову свободу.

Відео дня

Терези

Цей знак Зодіаку довгий час перебував у пошуку сенсу життя, проте коли зрозумів, що він знайдений, довго не міг виконати задумане. За запевненням відомого астролога, заповітне бажання Терезів повинно виповнитись до кінця літа. При цьому важливо уважно ставитися до підказок долі.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи назвали найкращих сім'янинів серед чоловіків за знаком Зодіаку

Водолій

У Водоліїв до кінця літа буде набагато більше питань, ніж відповідей. При цьому викликатиме занепокоєння те, що, на їхню думку, вирішення багатьох завдань вони знайти не можуть. Астролог вважає, що в такому разі важливо прислухатися до самого себе і намагатися бути менш імпульсивною. Правильне рішення обов'язково з'явиться, якщо ви не будете боятися своїх власних емоцій.

Риби

Риби до кінця літа будуть перебувати у згоді із самими собою та іншими людьми. Ви відчуєте небувалий приплив сил та енергії. Все це дозволить вам правильно приймати рішення. Успіх прийде практично у всі сфери життя цього знаку Зодіаку. Рибам невимовно щаститиме в роботі, непогано будуть складатися стосунки з другою половинкою, а також можливий фінансовий успіх.

Раніше астролог Павло Глоба детально описав ситуацію для кожного знаку Зодіаку на тиждень 15-21 липня. Головним щасливчиком цього періоду стане Тілець.