Для Тільців цей тиждень стане справді чарівним / фото з відкритих джерел

Астролог Павло Глоба детально описав ситуацію для кожного знаку Зодіаку на тиждень 15-21 липня. Головним щасливчиком цього періоду стане Тілець.

Загалом цей тиждень буде не найбільш зрозумілим і передбачуваним, тому постарайтеся не сумувати й не кидати справи на півдорозі до успіху, пише SlovoFraza.

Овен

Це буде вкрай полярний час, коли везіння та проблеми будуть постійно змінювати один одного, рівно як і хороший-поганий настрій. Середа, четвер і п'ятниця, згідно з думкою Павла Глоби, пройдуть під егідою позитивної та гармонійної енергії зірок і планет. Світ розквітне для Овнів, перетвориться й заграє новими фарбами. Овнам слід займатися домашніми справами й допомагати членам сім'ї з вирішенням їхніх проблем. Що стосується спілкування з людьми в цілому, то краще будувати його на основі позитивних емоцій. Всі образи й негатив потрібно ховати якомога глибше. Тиждень також чудово підійде для навчання, отримання нових знань і досвіду, підготовки до іспитів.

Відео дня

Тілець

Для Тільців цей тиждень стане справді чарівним. Річ у тому, що зірки та планети будуть максимально позитивними й творчими більшу частину часу — на самому початку і в самому кінці тижня. Тому 15, 16 липня і вихідні пройдуть на ура. 20 і 21 числа можна займатися справами, так і просто релаксувати, нічого не роблячи. Це ідеальний час для відряджень, зміни обстановки, нових ділових знайомств, а також для роботи в команді. Астролог рекомендує представникам цього знаку якомога частіше допомагати своїм близьким і друзям у різних справах, протягувати руку допомоги колегам. Це буде мати гарні наслідки, але потрібно чимало сил, щоб досягти успіху самим і не залишити в стороні оточуючих.

Близнюки

Павло Глоба зазначає, що цього тижня шосте почуття Близнюків сильно загостриться. Особливо сильно на нього варто сподіватися в дні з переважанням негативної енергетики — у вихідні. У середу, четвер і п'ятницю краще доповнити інтуїцію працьовитістю. У кінці робочого тижня корисно буде не тільки закінчувати важливі проекти, але й розпочинати нові. Можна сміливо планувати справи на майбутнє, займатися творчими проектами. Павло Глоба наполегливо рекомендує не лінуватися Близнюкам, причому це стосується не тільки сфери роботи, але й кохання. Це прекрасний час для того, щоб вкладатися в любов, дарувати близьким людям тепло.

Рак

20 та 21 число — найпозитивніші дні тижня для Раків. На вихідних на них чекають яскраві емоції, позитивний настрій. У коханні доведеться попрацювати, але результати буде видно майже одразу. Самотнім Ракам вдасться знайти другу половинку, а тим, хто вже у стосунках, відкриються нові дороги до спільного щастя. Корисно знайомитися з батьками другої половинки, освідчуватися, планувати весілля. Що до сторонніх людей і до тих, хто дратує Раків, то в спілкуванні з ними краще дистанціюватися. У такому випадку також простіше буде сфокусуватися на роботі та справах. Продуктивність людей цього знаку Зодіаку помітно зросте. Залишається лише намітити цілі й рухатися до них без страху.

Лев

Понеділок — найбільш сприятливий день тижня для Лева. Початок тижня пройде під егідою творчої енергії, яка буде допомагати Левам шукати мотивацію й ентузіазм. Що стосується фізичних сил, то тут особливої підтримки чекати не варто, а тому може настати енергетичне виснаження, з яким слід боротися за допомогою відпочинку і приємного спілкування, улюблених занять. Ризикувати зараз точно не варто. У роботі астролог радить Левам проявляти стійкість й обережність. Братися за якісь нові справи і проекти не бажано. Краще проявити себе у тому, що дається найпростіше. Після роботи та у вихідні астролог радить присвятити свій час рідним і близьким, зустрітися зі старими друзями, влаштувати невелику вечірку вдома.

Читайте такожУ серпні 2019 пощастить чотирьом знаках Зодіаку - прогноз астролога

Діва

Цей тиждень ідеально підходить для духовних пошуків, молитов, пошуку друзів, нової мотивації. Особливо вдалими у цьому плані стануть понеділок і вівторок. Проблеми можуть початися на вихідних, коли планети увійдуть у сильний дисонанс одна з одною. Суботу й неділю краще присвятити відпочинку. На цьому тижні можуть трапитись найрізноманітніші зміни в коханні та справах. Павло Глоба радить прийняти їх і не опиратися їм. Щоб легше було переживати труднощі. Потрібно оточити себе близькими людьми й навчитися довіряти їм. Цей тиждень ідеально підходить для зміни обстановки, для пошуку нової роботи, захоплень і роботи над собою, зміни образу, дорогих придбань.

Терези

У Терезів починається період, коли можна довіряти тільки собі й розраховувати лише на власні сили. Це не означає, що люди будуть негативними й небезпечними — просто наслідки їхньої допомоги можуть бути незворотними і непередбачуваними, а ризикувати зараз точно не варто. Особливо очевидно й актуально це буде в понеділок і вівторок, у дні сильного енергетичного дисонансу. Налаштувати себе на успіх Терезам допоможе сила самонавіювання. Представникам цього знаку варто частіше говорити собі, що вони здатні на багато що. Зірки повідомляють, що у цих людей можуть з'явитися нові обов'язки, завдання. Наприкінці тижня корисно змінити обстановку, сфокусуватися на амурних справах, романтиці, покупках.

Скорпіон

У Скорпіонів очікується цілком позитивний тиждень, але на самому його початку в період з 15 по 17 липня можуть з'являтися негативні думки, страхи й загостряться комплекси. Астролог зазначає, що на цьому тижні настає сприятливий час для колективної роботи. Варто допомагати оточуючим, щоб вони теж хотіли надавати підтримку у відповідь. Всесвіт підвищить харизму й чарівність Скорпіонів, що сприятиме збільшенню везіння в любові й амурних справах в цілому. Спілкування з будь-якою людиною буде проходити набагато простіше, ніж зазвичай. Буде простіше знайомитися та знаходити компроміси. Головне — не захоплюватися з образами й не давати порожніх обіцянок.

Стрілець

У Стрільців починається період, коли депресивний настрій може з'являтися без особливих на те причин. Впоратися зі спалахами негативу допоможе спілкування з людьми. Позитивними стануть нові знайомства, зустрічі зі старими друзями та родичами. Також краще частіше бувати на свіжому повітрі, особливо на вихідних і початку тижня. Краще взяти ці методики на озброєння, тому що зараз зірки й планети тимчасово недієздатні. Вони будуть перебувати в якомусь дисонансі, але тільки на початку і в кінці тижня. Із середи по п'ятницю буде ідеальний час для роботи, а от в інші дні краще сфокусуватися на плануванні й самоаналізі.

Козеріг

Козероги дуже часто недооцінюють силу позитивного мислення, але цього тижня цього краще не робити, тому що оптимістичний настрій буде джерелом великого везіння. Загалом цей тиждень у справах і на роботі відзначиться деякою стабільністю, але це не означає, що можна ризикувати. Астролог рекомендує тільки займатися звичними справами й тим, що виходить найкраще. У любовній сфері тиждень буде надзвичайно динамічним. Багатьом представникам цього Знаку доведеться зустрітися з деякими негараздами фінансового плану. Також їм краще відмовитися від дорогих придбань. Зараз потрібно сфокусуватися на заробітках, а не на витратах. У складних ситуаціях варто скористатися порадами близьких.

Водолій

Розпочнеться тиждень для Водоліїв з великого везіння, бо понеділок стане найбільш позитивним днем майбутнього періоду. У перший день тижня можна сміливо братися на складні завдання на роботі. Займатися пошуками другої половинки, покупками. Кінець робочого тижня буде вкрай непростим, тому що сили покинуть Водоліїв. Також буде складніше шукати точки дотику з людьми. У четвер і в п'ятницю Павло Глоба радить остерігатися сварок і конфліктів. Краще вирішувати всі проблеми компромісами, тому що будь-яка війна призведе до безглуздої втрати часу.

Риби

У Риб основною стане сфера фінансів та роботи. Незважаючи на це, краще поки не просувати свої нові ідеї, тому що їх оцінити не зможуть. Найбільше пощастить людям, що працюють з цифрами — викладачам математики, продавцям, бухгалтерам. Що до кохання, то тут одиноким Рибам варто підключити всю свою харизму і чарівність. Це ідеальний час для пошуку другої половинки, для зміцнення стосунків. Добре на везінні та настрої позначаться походи в галасливі й людні місця. Потрібно шукати нові емоції, заради яких, може, варто залишити місто або країну.