Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку / фото: znaj.ua

У п’ятницю, 26 липня, зірки гороскопу, за прогнозами астрологів, на перше місце ставлять такі якості, як чіткість, конкретність і прагматизм. Беручись за будь-яку справу, подумайте, чи варто її робити. Адже, можливо, і братися за неї не слід? Так само і оточуючі вас люди цього дня в будь-якому питанні шукатимуть свій інтерес. Спонукати їх на будь-яку дію просто так, з чистого альтруїзму, навряд чи вийде.

Тому, намагайтеся 26 липня гранично чітко формулювати свою думку: що треба робити, навіщо і яку користь це кому принесе. Інакше – ніхто для вас і пальцем не поворухне, пише 1001goroskop.

Овен

В Овні прокинеться справжній бухгалтер! Він зуміє до будь-якої проблеми підійти з ясною головою, прогнавши емоції. Це чудовий день для того, щоб провести ревізію сімейного бюджету, спланувати витрати на майбутнє і подумати, як збільшити дохід. Втім, практичний підхід овен демонструватиме і в усіх інших сферах, навіть у коханні, замінивши мову почуттів на мову суворих фактів і цифр.

Відео дня

Телець

Межі між упевненістю і самовпевненістю Тільця буде практично не видно. Принаймні, оточуючим. Сам Телець може вважати, що він просто робить справу, націлений на результат і вимагає того ж від усіх, хто знаходиться поруч. Однак з боку цінні вказівки Тельця можуть скидатися на батіг наглядача, а його прямота з приводу і без – на нещадну критику. Тельцю слід стримати свій запал, інакше так і до бунту недалеко.

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку до кінця липня

Близнюки

Близнюки можуть демонструвати занепад сил і небажання концентруватися на якихось ділових питаннях. Навіть за бажання вони навряд чи зуміють проявити ініціативу, тому зірки гороскопу радять їм не напружуватися. Якщо ситуація вимагатиме від Близнюків активних дій, їм варто придивитися до людей навколо: хтось із них точно знає, що робити, і не проти покерувати. Близнюкам же корисно дозволити трохи собою покомандувати.

Рак

Зірки гороскопу радять Раку обирати нестандартні шляхи: традиційний підхід до справ не дасть потрібних результатів. Творчість – це вміння мислити не так як усі, і воно стане в пригоді Раку навіть у практичних питаннях. Придумати хитрий робочий план, перетворити розмову з начальником на театральну постановку – Рак буде здатний на найнеймовірніші, непередбачувані ходи. Його винахідливість і креатив не знатимуть меж!

Лев

Думки Лева будуть постійно крутитися довкола нагальних справ. Навіть на відпочинку, в колі близьких, думка про те, як вирішити ту чи іншу проблему, не даватиме йому спокою! Через це бідний Лев здатен буквально розриватися між справами і домівкою; з роботи він може крадькома дзвонити додому, з дому – на роботу. Його зусилля не будуть даремними: бурхлива діяльність Лева виявиться на рідкість успішною і продуктивною.

Діва

Діва матиме величезний потенціал! День наділить її активністю, творчою жилкою і практичною кмітливістю. Такий чудовий коктейль, але у правильних пропорціях, допоможе Діві за дві секунди впоратися з будь-яким завданням – навіть нестандартним. Діва здатна придумати елегантні й дотепні рішення проблем, до яких оточуючі (або навіть вона сама) довгий час не могли підступитися!

Терези

Терези розженуться так, що зупинитися стане для них цілою проблемою! Їхній мозок, як і весь організм, працюватиме у форсованому режимі, викладаючись по максимуму. Через це оточуючі можуть здаватися Терезам сонними мухами. Не дивно, що Терези будуть намагатися їх підганяти, користуючись при цьому не дуже делікатними методами.

Скорпіон

Обставини будуть квапити Скорпіона, буквально підштовхуючи в спину. Навіть якщо швидко діяти і приймати рішення не є його стилем, Скорпіон зуміє пристосуватися до нового ритму. Ключем до цього стане чарівне слово «треба» – 26 липня Скорпіон схильний дуже серйозно ставитися до своїх обов’язків. Утім, незважаючи на метушню, Скорпіон відчуватиме себе як ніколи корисним і потрібним. Тобто практично щасливим.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на серпень: астролог назвав 3 знаки Зодіаку, яким пощастить

Стрілець

Стрілець буде готовий подумати про своє майбутнє. Не помріяти, витаючи в хмарах, а конкретно вирішити, куди рухатися далі. Плани Стрільця будуть відрізнятися чіткістю і увагою до дрібниць, а тому їх втілення в життя – всього лише питання часу. Єдине «але»: Стрільцеві 26 липня не слід забувати і про сьогодення, точніше – про людей, які перебувають навколо. Не варто дошкуляти їх причіпками і бурчанням.

Козеріг

Найменше Козерога хвилюватиме чужа думка – принаймні, саме так він себе поводитиме. Зірки гороскопу наділяють його впевненістю, що він робить усе як треба, а оточуючі з їхніми порадами лише заважають. Тому 26 липня не варто потрапляти Козерогу під гарячу руку – у момент зайнятості в запалі він здатен висловити все, що вважає за потрібне. А ось запитати його думки можна і навіть вітається: Козеріг буде задоволений.

Водолій

Чудовий день для того, щоб Водолій подумав про майбутнє! Втім, для початку йому треба доробити поточні справи, які висять над ним, заважаючи рухатися далі. Зірки гороскопу кажуть, що найбільш ефективною для Водолія виявиться робота по дому. Ну а, упорядкувавши простір навколо, можна почати доводити до ладу свої ідеї та плани. 26 липня не бійтеся ризикувати! Поставивши перед собою мету, Водолій зрозуміє, як її досягти.

Риби

Риби здатні для будь-якої проблеми знайти десяток можливих рішень, а потім вибрати те, яке виявиться найбільш ефективним і простим. Мозок Риб працюватиме точно, як швейцарський годинник, а руки – акуратно, як у касира в швейцарському банку. Для Риб це ідеальний день, аби вирішити будь-які питання, крім тих, де треба проявити тактовний підхід. Чим-чим, а швейцарською дипломатичністю вони 26 липня відрізнятися не будуть!