Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз / фото rabstol.net

Астролог Павло Глоба склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на тиждень з 12 по 18 серпня.

При цьому він виділив три знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, не пощастить, пише SlovoFraza.

Лев

У Левів в кінці робочого тижня очікується енергетичний застій і сплеск негативу. Душевне здоров'я понад усе, тому важливо навчитися відпочивати й займатися улюбленими справами частіше, незважаючи на те, що навколо багато важливих невідкладних обов'язків. Левам потрібно бути трохи більш самостійними зараз. І в коханні, і в справах їм потрібна рішучість, без якої всі думки та ідеї марні й не мають сенсу.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Діва

У Дів буде трохи менше везіння, ніж зазвичай. Особливо важким виявиться період з 16 серпня до кінця тижня. Якщо якась робота чи діяльність не приносить задоволення і позитивних плодів, то краще цю роботу взагалі припинити. Ніяких нових справ починати поки не варто, тому що зірки й планети у не найкращому положенні. Також астролог радить не встрявати у конфлікти, не критикувати людей.

Скорпіон

У цілому весь тиждень буде трохи нервовим й динамічним, що призведе до деяких негараздів, зривів деяких планів. Скорпіонам краще продумувати все максимально детально й не боятися витрачати трохи більше часу на планування. Деякі справи на роботі та вдома можуть сповільнитися.

Раніше астролог Павло Глоба дав прогноз на останній місяць літа й назвав чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють.