З'явився гороскоп на серпень / фото slovofraza.com

Фінансовий гороскоп на серпень 2019 готує деяким знакам Зодіаку приємні сюрпризи та обіцяє незабаром суттєві грошові надходження.

У прогнозі астролога Павла Глоби на останній місяць літа названі чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють, передає РБК-Styler.

Овен

Овни можуть вважати себе головними щасливцями серпня 2019 - їм посміхається везіння й на любовному, і на фінансовому фронтах. Водночас такі "бонуси" цілком заслужені, бо в попередні місяці представникам цього знаку Зодіаку доводилося домагатися успіху зі значною ретельністю. Тепер зірки нагородять найбільш працьовитих Овнів особливим позитивним зарядом енергетики, яка як магніт зможе притягти до себе гроші. Це може проявитися як в солідній премії, так і в хорошому заробітку від вдалої оборудки.

Відео дня

Астролог рекомендує не лінуватися в цей період і не відмовлятися від "халтур" - ще трохи вашої старанності та напору, і можна буде влаштувати собі довгоочікуваний відпочинок, причому з розмахом, бо отримані кошти з лишком можуть перекрити витрати на курорти.

Терези

У Терезів фінансовий успіх у першій половині серпня 2019 буде пов'язаний з воістину казковим везінням, яке можна легко перенаправити на досягнення економічного благополуччя. У астрологічному прогнозі йдеться, що фортуна буде буквально йти з представниками цього знаку Зодіаку поруч і навіть вести за собою.

Читайте такожГороскоп на 4 серпня 2019: кому астрологи прогнозують успіх

Козеріг

Козероги в серпні 2019 повинні пам'ятати, що немає нічого неможливого. Фінансовий гороскоп обіцяє представників цього зодіакального кола в період початку нового циклу після місяця затемнень почуття натхнення і внутрішнього "оновлення". Амбітні цілі, які ставлять перед собою Козероги, на практиці будуть реалізовуватися з легкістю, головне не лінуватися. Також можна паралельно шукати додаткового доходу і тоді без особливих зусиль можна буде заробити солідні гроші.

Лев

Леви в серпні 2019 відчують особливе натхнення, прилив сил і пробудження внутрішніх ресурсів. Фінансові питання і справи для представників цього знаку Зодіаку в першу половину серпня повинні вийти в "плюс" - це може виразитися в успішному завершенні бізнес-проекту, здачі замовлення раніше терміну та додатковій премії від майстерно виконаної роботи.

Для своїх гаманців у цей період Леви можуть отримати навіть більше, ніж розраховували. Солідне поповнення бюджету безпосередньо залежить від докладених раніше зусиль.

Раніше астролог Тамара Глоба склала прогноз на серпень 2019 року для всіх знаків Зодіаку. Вона виділила два знаки - Скорпіонів і Риб, - на яких, за її словами, чекає успіх в останній місяць літа.