Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, яких чекає неймовірний успіх у фінансовому плані / goloskarpat.info

У гороскопі 2019 відомий астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, яких чекає неймовірний успіх у фінансовому плані, а також в інших аспектах життя, до кінця року.

Ці знаки Зодіаку отримають в останні місяці 2019 року не тільки великий прибуток, але на них також чекає кар'єрний ріст і добробут в особистих стосунках, пише "РБК Україна".

Читайте такожЗірки обіцяють їм безгрошів'я: астролог назвавши головних лузерів вересня

Відео дня

Телець

Представники цього знаку зможуть отримають можливість вкласти свої заощадження і примножити доходи завдяки інтуїції. Зірки будуть на боці Тельця, тому, деякі матеріальні питання вирішаться самі собою. А до грудня з'явиться можливість зробити велику покупку, яка принесе задоволення.

Лев

Представникам цього знаку Зодіаку найближчим часом значно пощастить і їх матеріальне становище почне поліпшуватися. Ймовірно, це буде новий цікавий проект або підвищення на роботі. Успіх буде закріплено у тому випадку, якщо "Леви" докладуть всі зусилля. Також вони повинні пам'ятати, що дохід може принести навіть захоплення або хобі.

Стрілець

У представників цього знака може спостерігатися зараз деякий спад і навіть ситуація може йти до фінансового краху, але астролог попереджає, що найближчим часом ситуація може різко змінитися. Робота дасть більше прибутку, самим наполегливим світить підвищення. Для того, щоб закріпити результат, Стрільцям варто відкинути амбіції і кожне своє рішення ретельно обдумувати.

Як повідомляв УНІАН, раніше астрологи склали гороскоп на осінь 2019 для всіх знаків Зодіаку.