Тельцям прийшов час прощатися з холостяцьким життям / znaj.ua

Ретроградний Меркурій пішов на відпочинок до 31 жовтня, тож цієї осені сміливо купуємо техніку, підписуємо договори, міняємо місце роботи, ходимо на побачення.

Такі поради дає астропсихолог Юлія Гринман, пише Womanhit.ru.

Овен

Якщо вам давно не щастило в грошах і любові, осінній період — ваш час, за умови, що ви увімкніть кнопку «спринтера» і будете пробивати все головою. Вже в жовтні чекайте нової блискавичною зустрічі, яка може призвести до початку дуже серйозних змін у вашому житті.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 29 серпня 2019: астрологи назвали головних везунчиків дня

Телець

Прийшов час прощатися з холостяцьким життям. Впустіть у своє життя новий роман, оскільки ви добре попрацювали з січня 2019 року. Для когось це накопичений капітал, для когось це була купівля житла, новий ремонт. Сімейним парам можна задуматися про дитину. Робочі питання постарайтеся вирішити до початку жовтня. Будьте акуратні з вашим оточенням, ваші друзі можуть показати себе у всій красі.

Близнюки

Час позбавлятися від непотрібного мотлоху, прибрати непотрібних людей з життя, включити режим «відповідальності», тільки в цьому випадку вас завітає удача. Будь-які зміни осені приймайте як знаки згори, не чіпляйтеся за старе.

Рак

Щось і хтось може зруйнувати ваші плани, тому запасіться енергією і втілити задумане до кінця вересня. Відносини в парі можуть дати тріщину, або у вас з'явиться багато думок, які будуть заважати спати. Давно хотіли переїхати — сміливо втілюйте мрію. Якщо вас турбує душевний дискомфорт, то вирушайте на розкопку вашої душі до терапевта.

Лев

Кармічні посили оточують вас з кінця літа до кінця осені. Не опирайтеся нововведень, не відкидайте нові знайомства та можливості. Давно хотіли бути незалежним? Зараз Всесвіт готова вам допомогти, власноруч підносячи дари в руки. Ваше завдання — дістати мішок і складати. Хтось стукає у ваші двері з минулого, сміливіше...

Діва

Зміни в самореалізації, прийшла пора закрити тему «спасу всіх і вся» і направити енергію на свої бажання. Уран допоможе всім тим, хто не боїться вийти із зони комфорту. Будьте уважні зі здоров'ям. Якщо восени відчули нездужання, не біжіть до лікаря, озирніться навколо і запитайте: «Де я? Що я роблю? Для чого мені це?»

Читайте такожЗірки обіцяють їм безгрошів'я: астролог назвавши головних лузерів вересня

Терези

Цієї осені не варто чекати зірок з неба просто так, за гарну посмішку. Тільки працьовитість і бажання допоможуть вам зловити удачу. Найголовніше — не припиняйте вірити в себе, що б не відбувалося навколо. Вересень потрібно присвятити своїм доходам, можливо, ви знайдете нові канали для прибутку. Любовна тема тягнеться з вами з березня, до кінця осені ви вже точно повинні визначитися — разом рука об руку або кожен своєю дорогою. На двох стільцях рідко кому вдається втриматися.

Скорпіон

Любовні теми можуть порушити ваш спокій, ви і так все своє життя тривожитеся, а зараз буде ще важче сховати свої емоції. Зупиніться, заземлитесь, постарайтеся побачити не загальну картинку, а вдивіться детально, тоді ви зможете дати об'єктивну оцінку тому, що відбувається. Постарайтеся не втратити шанси просування на роботі і зростання своїх фінансів з-за образи на партнера, не йдіть глибоко в страждання — вони закінчаться. Хтось з минулого допоможе вам втихомирити свої душевні тривоги. Зміна кола спілкування.

Стрільці

Літо для вас було піком самопізнання, тепер прийшла пора реалізовувати те, що ви так довго ховали. Оскільки тепер ви готові до прийняття, все стане відкритим і зрозумілим для вас. Жовтень і листопад принесуть плоди ваших задумів, не втрачайте свій оптимізм і свою допитливість, йдіть у ваші страхи рішучими кроками.

Козеріг

Не пасуйте восени, зараз дуже важливо відстоювати свої кордони і розібратися у всіх накопичених за літо проблеми. Не поспішайте, інакше необдумані кроки зіграють злий жарт з вами. Цієї осені Всесвіт дарує вам здатності бачити і відчувати людей, не пропустіть момент, тоді ви зможете використовувати собі на благо.

Водолій

У вересні намагайтеся розраховувати на себе. Той факт, що ви звикли звертатися за допомогою до інших, на цей раз може обернутися невдачами. Не бійтеся йти незвіданою доріжкою — зараз найкращий час для пошуку себе, пускайтеся в ризики. Відкривайте нові перспективи, займайтеся самоосвітою. В кінці вересня чекайте, що вас помітять і оцінять ваші старання.

Риби

Пора розводити руками рожевий флер, який оповив вас завдяки енергіям Нептуна. У кожній сфері вашого життя осінь вимагатиме відповідальності, якщо щось пішло не так, значить, не до кінця зняли рожеві окуляри і не до кінця прийняли рішення бути самостійною, цілісною особистістю. І так, відокремлюйте те, де ваші фантазії, а де ваші дії. Пора йти робити справи, а не тільки розповідати про задумане. Подбайте про своє тіло — жовтень несе енергію для зміцнення здоров'я. Будьте пильні зі старшим поколінням.