З'явився прогноз астрологів на тиждень / фото rabstol.net

Починається новий тиждень, який може принести як проблеми, так і перемоги на всіх фронтах.

Астрологи розповіли про те, як представникам всіх знаків Зодіаку залишитися на хвилі успіху 9-15 вересня, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів може пропасти бажання рухатися до мети. Ці люди стануть трохи більш чутливими, трохи нервовим. Особливо це стосується суботи, коли планети й зірки будуть дуже активними і непередбачуваними. В таких умовах корисно користуватися не логікою, а інтуїцією, яка, на жаль, може ослабнути. Не варто забувати про відпочинок у ці сім днів. Деякі неприємні події можуть вибити з колії, але це не означає, що настала чорна смуга.

Відео дня

Тілець

У Тільців з'явиться можливість підвищити свої доходи, досягти успіху в справах на роботі та в бізнесі. Підвищення удачі відбудеться в п'ятницю і суботу. В останній день тижня краще не поспішати додому, а зайнятися важливими справами, які не можна відкладати. У суботу астрологи рекомендують зайнятися покупками, плануванням справ на майбутнє.

Близнюки

Цей тиждень подарує Близнюкам багато удачі. З 9 по 13 число планети будуть дуже творчими й позитивними. Це дозволить Близнюкам як слід попрацювати, змінити обстановку, знайти собі нові розваги. На вихідних енергетика світил стане більш розміреним, тому краще відпочивати звичним способом, не змінюючи усталених традицій.

Рак

Найбільша небезпека для Раків буде виходити від людей, які налаштовані негативно. Зірки й планети можуть змусити недоброзичливців і ворогів активізуватися. Найкращий спосіб виграти війну — уникнути її початку. На всі провокації потрібно відповідати спокоєм. Ситуація стабілізується до п'ятниці.

Лев

У фінансовому плані тиждень буде досить продуктивним і вдалим. Оптимізм і позитивний настрій допоможуть подолати будь-який негатив, який може позбавити Левів удачі. Настав час змінюватися зсередини. Потрібно пам'ятати про те, що не буває людей, які завжди мають рацію і завжди можуть догодити всім навколо.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекають серйозні зміни на любовному фронті - прогноз астролога

Діва

9 і 13 вересня стануть для Дів позитивними днями. У цей час можливі великі й приємні зміни в діловій сфері, підвищення удачі, набуття мотивації та ентузіазму. У неділю представники цього знаку можуть відчути апатію. Тиждень дуже хороший для фінансових операцій.

Терези

Дуже часто ми перетягуємо на себе чужі проблеми. На цьому тижні Терези можуть почати більше думати про негаразди своїх близьких і друзів, ніж про свої проблеми. Це погано відіб'ється на успіху, тому краще частіше думати про себе, адже в помірному егоїзмі немає нічого поганого. Зірки підвищать чутливість Терезів, особливо 13-го числа, у п'ятницю.

Скорпіон

Цей тиждень стане не найпростішим для Скорпіонів. Астрологи радять зберігати обережність у всьому, щоб не доводилося потім виправляти помилки, яких можна припуститися цього тижня. Уникати ризиків і зайвих витрат — ось основна порада всім Скорпіонам без винятку.

Стрілець

Зірки й планети зараз в хорошому стані, особливо для фінансових справ і роботи. Можна стежити за знаками Всесвіту, які попереджають про швидкий прибуток, адже прибуток більш ніж можливий у цей період. Щоб домогтися фінансового тріумфу, Стрільцям доведеться більше працювати й не відступати назад ні при яких умовах. Приблизно такий же план на тиждень повинен бути і в любовній сфері.

Козеріг

Козерогів на цьому тижні буде супроводжувати удача. Сприятливий день — понеділок. У перший день тижня може відбутися багато цікавого. Багато подій стануть основою нових перемог і позитивних змін у всіх сферах життя. Найбільшу небезпеку для Козерогів можуть нести самозакохані люди.

Водолій

У Водоліїв можуть відбуватися різкі перепади настрою у майбутній період. Особливо сильно це може проявлятися в суботу, коли активність планет буде підвищеною. Це призведе до внутрішньої дисгармонії на вихідних. Через це Водоліям буде складніше заводити знайомства, спілкуватися, тому краще відпочивати на самоті або разом з перевіреними людьми: родичами, близькими друзями.

Риби

Всі справи на цьому тижні вимагатимуть розміреності й обережності. Поспіх і ризики ні до чого доброго не приведуть. У будні планети й зірки з високою ймовірністю розкриють негативні риси характеру Риб. Через це сприймати критику їм стане набагато складніше. Астрологи радять Рибам частіше звертати увагу на дрібниці, уникати халатності та необачності. До будь-яких справ варто підходити грунтовно, з граничною обережністю.