З'явився прогноз астрологів на день осіннього рівнодення / flickr.com/photos/42766545@N07

У рівнодення 23 вересня можна відновити енергію та сили, що особливо корисно у 2019 році, адже цього разу воно випадає на непростий день тижня — понеділок, кажуть астрологи.

Важливо розуміти, що рівнодення — це не просто доба, коли Сонце стоїть над горизонтом рівно стільки, щоб день та ніч були рівні, передає SlovoFraza.

Саме 23 вересня настає астрономічна осінь. Погода ще далека від зимової, але від літа після 23 числа не залишиться жодного натяку: все невідступно рухається до холодів і нового року.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 19 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку: кому астрологи обіцяють успішний день

День осіннього рівнодення: астрологічний прогноз

У день осіннього рівнодення Сонце перейде у знак Терезів. Таке становище позитивно позначається на настрої людей і на везінні в цілому. Також у цей день Сонце опиниться в біквінтилі з Ураном. Такий аспект сприятливо впливає на творчий розвиток, що добре поєднується з енергією Терезів і стихією Повітря.

Цей день може стати доленосним для більшості з нас, але ніхто не знає, кому посміхнеться везіння. Астрологи зазначають, що деяким людям пощастить, тому що їм вдасться подолати деякі проблеми, причому без докладання якихось зусиль. У цей день необхідно невпинно шукати себе і прислухатися до інтуїції, бо вона загостриться.

Астрологи радять 23 вересня провести генеральне прибирання, а також позбутися усього зайвого, очистити будинок від негативу. Не варто нести в новий період разом з собою старі речі. Це час очищення, виправлення, змін та щастя.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання у жовтні 2019.