З'явився гороскоп на 13 жовтня / фото slovofraza.com

13 жовтня астрологи радять усім Знакам Зодіаку якомога активніше спілкуватися зі своїм оточенням, але при цьому більше слухати, ніж говорити.

Сьогодні для деяких Знаків Зодіаку день буде не з легких, тому двічі обдумуйте перед тим, як щось робити. Це стосується, зокрема, рішень, пов’язаних з кар’єрою, сім’єю чи відпочинком за кордоном.

Читайте такожПовний місяць у жовтні 2019: чому він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Овен

Сьогодні Овнам важливо контролювати свою поведінку, особливо, старі звички й імпульсивні реакції. Ризик переважає удачу – не все залежить від вас. 13 жовтня легко загострити будь-який конфлікт; навіть жартівлива суперечка може перейти у серйозну. У результаті, ви ризикуєте ускладнити взаємостосунки з окремими людьми або інстанцією, законом чи системою.

Телець

13 жовтня Тільцям не варто упускати сприятливий момент для налагодження зв’язків, відновлення симпатії, сексуального потягу чи спільних інтересів. Сьогодні добре вступати у приватні перемовини, відвідувати забуті місця, спілкуватися зі старими друзями й родичами. Можна розбурхати пристрасть у коханні чи сімейному житті. Взаєморозумінню сприятиме ностальгійна або романтична атмосфера.

Близнюки

Близнюки сьогодні змушені рахуватися з нав’язаними зовні умовами або атмосферою. Наприклад, з настроєм удома або з прийнятими у суспільстві традиціями. 13 жовтня у приватному протистоянні доведеться поступитися авторитетному супернику. Небажано підписувати договір чи погоджуватися на компроміс.

Рак

Астрологи попереджують раків про високу ймовірність конфліктів 13 жовтня, зокрема вдома. Сьогодні можуть загостритися проблеми, пов’язані з «людьми із минулого». Краще не потрапляйте у вічі неврівноваженим розгніваним людям. У неділю небажано починати нові справи, вирішувати житлові чи правові питання.

Лев

13 жовтня Леви йтимуть правильним курсом, натхненні долею та розумінням власної правоти. Проте на них чекають перепони, що стануть випробуванням їхньої віри або тестом на майстерність. Сьогодні можливі неузгодженість дій, зіткнення особистих інтересів, правові чи ідеологічні конфлікти, проблеми з сервісом. Пригоди особливо ймовірні у подорожах, у гостинах чи за кордоном.

Астрологи назвали невдах неділі / slovofraza.com

Діва

Сьогодні Діви не повинні втрачати віру в перемогу, але й не чекати пасивно манни небесної. Не рекомендується витрачати час на зайві роздуми: у критичний момент дорогою буде кожна хвилина. Ускладнення 13 жовтня, зокрема персональні конфлікти, можуть негативно вплинути на фінансові справи, ситуації з дітьми, а також на інтимну сторону роману/шлюбу.

Ваги

13 жовтня астрологи радять Терезам ризикнути пройти критичну фазу відносин. При цьому під загрозою можуть опинитися імідж, шлюбний чи партнерський союз, результат судового процесу, публічного проекту. Сьогодні важливо адекватно відповісти на чужий хід, особливо, якщо це відкритий напад або провокація. Аби не помилитися з тактикою, корисно розібратися, чого ви хочете самі: будь-якою ціною зберегти баланс чи «підірвати» ситуацію.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні можуть конфліктувати зі співробітником сервісом, лікарем, близькими людьми або замовниками. 13 жовтня є імовірний ризик опинитися у слабкій позиції. Шанс досягти балансу й справедливості вищий, якщо ви зможете показати свою майстерність.

Стрілець

Стрільцям 13 жовтня краще зберігати позитивний настрій, попри обставини. Обставини, які не приносять користь оточенню, принесуть користь вам або вашим рідним. Сьогодні є шанс виграти, отримати перевагу, підтвердити свій талант педагога чи репутацію лідера. Порадують діти.

Козеріг

Сьогодні Козерогам небезпечно втрачати рівновагу та послаблювати самоконтроль: можна зашкодити своїм принципам, планам, здоров’ю або статусу. Атмосфера залишиться неспокійною до ночі. 13 жовтня вдома загостриться конфлікт з партнером, батьками. Не завадять загальні заходи безпеки, якщо під загрозою ваша нерухомість, майно чи територія.

Водолій

Водоліїв сьогодні можуть чекати пригоди в дорозі чи процесі спілкування. Дещо незвичайне та кумедне може статися 13 жовтня у близькому оточенні. За гумором можуть ховатися й серйозні нюанси. Наприклад, обмаль прав чи досвіду.

Риби

Астрологи радять Рибам сьогодні без сумнівів приймати подарунки від людей і долі, але не шукати щастя самостійно. Спроба щось прорахувати стане провалом або розчаруванням. 13 жовтня краще відмовтеся від важливих планів, зокрема довгострокових кредитів. Як компенсацію зробіть неочікувану покупку.