Тиждень буде вдалим для трьох знаків Зодіаку / фото rabstol.net

Астролог Павло Глоба поділився головними порадами на період з 14 по 20 жовтня.

Він виділив головних щасливчиків серед знаків Зодіаку цього тижня, передає SlovoFraza.

Близнюки

Цей тиждень буде просто ідеальним. Близнюки відносяться до найбільш енергійних і активних знаків Зодіаку, що допоможе їм на цьому тижні досягти успіху в коханні та справах. Це їхній час, їхній період, який відкриє для них нові шляхи вже в понеділок, який стане одним з найпродуктивніших і позитивних днів тижня. Людям цього знаку вдасться знайти другу половинку, знайти щастя або знайти нове джерело доходів. Їм можна з головою піти у сімейні справи, взяти відпустку, або повністю сфокусуватися на роботі.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить

Лев

Левам доведеться пережити найбільш продуктивний тиждень жовтня. Понеділок, четвер і п'ятниця стануть сприятливими днями тижня. Цей тиждень ідеальний для нових любовних та ділових знайомств, для роботи з цифрами, переговорів, зміни обстановки. Можна відправитися у відрядження, ділову чи особисту поїздку. Не потрібно сидіти на місці, тому що зірки хочуть зворотного.

Водолій

В любовній сфері Водоліям пощастить, бо представники цього знаку зможуть знайти своє кохання або зміцнити вже наявний зв'язок. 17, 18 і 19 жовтня в цьому плані стануть ідеальними днями. Їх потрібно остерігатися у першу чергу, особливо 15 жовтня, коли планети й зірки опиняться в дуже поганому становищі. У цей же день варто якомога менше вступати у сварки і конфлікти з людьми, менше лінуватися і більше фокусувати увагу на нагальних справах.

Раніше з'явився гороскоп на тиждень, 14-20 жовтня 2019 року, для всіх знаків Зодіаку.