З'явився гороскоп на тиждень / slovofraza.com

З'явився гороскоп на тиждень, 14-20 жовтня 2019 року, для всіх знаків Зодіаку.

На Тільця чекає далека поїздка, а на Скорпіона — зміни в особистому житті, йдеться в астропрогнозі "Фактів".

ОВЕН. Ймовірно, що доля захоче випробувати вас на міцність. Для того, щоб подолати виниклі на вашому шляху перешкоди, доведеться переглянути деякі свої погляди на життя, не звертати уваги на чутки й відмовитися від поспішних рішень. При спілкуванні з рідними, особливо старшого віку, намагайтеся бути стриманими.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Непоганий період для того, щоб почати втілювати свої плани в життя. Вдалими виявляться далекі поїздки й переговори з потенційними діловими партнерами. Також можна призначати романтичні побачення.

БЛИЗНЮКИ. Зараз для вас важливо не квапити й не форсувати події, дотримуватися золотої середини у всьому. Це гарний час для завершення розпочатого раніше, а також для пошуку нових джерел заробітку. В особистому житті намагайтеся уникати різких висловлювань.

РАК. Займіться вирішенням проблем. Ймовірно, що можуть виникнути непередбачені ситуації, які докорінно змінять ваші плани. Не дуже переймайтеся з цього приводу, пам'ятайте: все, що не робиться — до кращого.

ЛЕВ. Будьте готові до того, що доведеться постійно перебувати в центрі уваги. З'явиться непоганий шанс продемонструвати свої професійні навички, блиснути красномовством, чим вдасться заслужити похвалу керівництва. Гарний час для самоосвіти й відмови від шкідливих звичок.

Читайте такожПовний місяць у жовтні 2019: чому він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

ДІВА. Ви перебуваєте у прекрасній фізичній формі, тож будь-яка справа буде вам під силу. Намагайтеся не розкидатися грошима, в найближчому майбутньому вони вам можуть знадобитися. Більше часу проводьте в колі сім'ї, близькі зараз потребують вашої уваги.

ТЕРЕЗИ. На службі все буде складатися якнайкраще — начальство оцінить ваш професіоналізм та пунктуальність. А от на особистому фронті можливі сварки з близькою людиною. Не приймайте поспішних рішень, інакше виправити ситуацію виявиться вельми непросто.

СКОРПІОН. Можете братися за реалізацію задуманого — фортуна зараз на вашому боці. Ймовірне надходження вельми вигідної пропозиції про зміну роботи. Але перш ніж дати остаточну відповідь, зважте всі плюси й мінуси. У справах амурних очікуються серйозні зміни.

СТРІЛЕЦЬ. Зараз вам варто знизити свій темп та знайти час для повноцінного відпочинку, інакше проблем зі здоров'ям не уникнути. При прийнятті рішення, від якого залежить ваше майбутнє, намагайтеся не прислухатися до порад оточуючих. Покладайтеся на свою інтуїцію.

КОЗЕРІГ. «Тихіше їдеш — далі будеш». Не забувайте про це прислів'я, і тоді везіння буде на вашому боці. Намагайтеся довести все розпочате до кінця, не відкладайте у довгий ящик вирішення побутових проблем. Ретельно перевіряйте інформацію, що надходить, можливі якісь неточності, які призведуть до серйозних помилок.

ВОДОЛІЙ. Швидше за все, вам доведеться приймати відповідальні рішення, тож мобілізуйте всі свої сили й можливості, щоб не припуститися помилки. Гарний час для тих, хто має намір оголосити війну шкідливим звичкам.

РИБИ. Доля дарує вам відмінний шанс покращити власне матеріальне становище. Питання лише в тому, щоб не упустити таку рідкісну можливість. Менше довіряйте людям, які люблять лестощі й для них гарні слова — порожній звук.