Молодик у жовтні відбудеться 28 числа / фото Pinterest

Наприкінці жовтня відбудеться молодик, який, за словами астрологів, може стати стартом нового етапу в житті багатьох знаків Зодіаку.

УНІАН розповість Вам, коли відбудеться молодик у жовтні та як він вплине на знаки Зодіаку.

Молодик у жовтні 2019: коли станеться, дата

У жовтні 2019 року молодик відбудеться 28 числа, його пік припаде на 05:40. Це явище пройде у знаку Зодіаку Скорпіон.

Відео дня

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекають невдачі в листопаді 2019 - прогноз астролога

Особливості молодика 28 жовтня 2019, поради астрологів

За словами астрологів, у день жовтневого молодика важливо закласти основу майбутніх великих подій і проектів. Не ігноруйте підготовку: чим ретельніша вона, тим більше вдасться досягти.

Також зараз добре виступати в ролі наставника і благодійника. Віддане повернеться сторицею.

28 жовтня - ідеальний час для медитацій, духовних практик, мрій. Вважається, що заплановане на цей день обов'язково вийде втілити в життя. Тим більше, що молодик припадає на понеділок.

Крім того, в день новомісяччя можна попрощатися з негативом, відпустити непотрібних людей і викинути старі речі. Так ви зможете перевернути сторінку минулого.

Намагайтеся в цей день не проводити операцій з грошима, не сваріться і не витрачайте енергію даремно.

Як молодик вплине на знаки Зодіаку

Найбільший вплив молодик 28 жовтня чинитиме, звичайно ж, на Скорпіонів і ранніх Стрільців. Астрологи прогнозують, що ці два знаки Зодіаку стануть улюбленцями долі до середини листопада. Їхнє життя зміниться на ліпше, вийде досягти чогось, про що вони давно мріяли.

Складно буде в день новомісяччя двом представникам вогняних знаків - Левам й Овнам. Постарайтеся не нервувати та не вступати в суперечки 28 жовтня. Можливі підступи недоброзичливців.

Нейтральним день буде для представників земних знаків - Тільців, Дів і Козерогів.

Близнюки, Терези і Водолії можуть в цей день сміливо починати займатися своїм тілом: ось він, понеділок, з якого і слід "починати нове життя". У вас все вийде, вперед!

Місячний календар на жовтень 2019

false