З'явився гороскоп на 2020 рік / slovofraza.com

Гороскоп на 2020 рік допоможе вам пережити цей час з найменшими проблемами, кажуть астрологи.

2020 рік, у чому його особливість, за словами астрологів

За прогнозами астрологів, рік Щура буде непростим, на всі знаки Зодіаку будуть чекати зміни у багатьох сферах життя. Вважається, що 2020-й відмінно підходить для зміни роботи, подорожей і зачаття дитини. Підступ у тому, що для цього доведеться докласти чимало зусиль.

Цей рік буде сприятливим для пошуку другої половинки, проте партнери будуть здаватися вам ідеальними, тому будьте обережні.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найуспішніші знаки Зодіаку

Фінансовий гороскоп 2020

У 2020 році перше, що варто виключити, — дорогі покупки. На роботі можливі чвари, конфлікти на рівному місці, проблеми з начальством, а також банальне зниження продуктивності.

У високосний 2020 рік можуть зриватися переговори, допускаються дрібні прикрі помилки, які будуть коштувати зусиль, нервів і грошей.

Любовний гороскоп на 2020 рік

Високосний 2020 рік називають досить вдалим для весілля, проте доведеться ретельно все продумати. Не варто поспішати з одруженням і переїздом до другої половинки. Спробуйте дізнатися один одного трохи краще, звикніть один до одного.

Гороскоп 2020: що на нас чекає в рік Щура

Щоб дізнатися свій знак східного гороскопу, вам треба знати лише свою дату народження. Просто скористайтеся таблицею, що подана нижче, щоб швидко визначити знак й дізнатися, яким для вас стане 2020 рік металевого Щура, передає SlovoFraza.

Дізнайтеся, який ви знак за східним гороскопом

Щур

Щур — це найперший знак гороскопу. Народженим у рік цієї тварини судилося зустріти на своєму шляху багато везіння, але цей час може стати вельми динамічним. Велика ймовірність того, що Щури часто будуть відчувати втому, апатію й занепад сил. Рік Щура для представників цього знаку виявиться сприятливим, якщо вони не будуть лізти на рожен і багато ризикувати. Астрологи радять їм не упускати важливих деталей.

Бик

У рік Бика народжуються досить підприємливі й дуже амбітні люди. Це означає, що 2020 рік принесе надбавку до фінансів й подарує безліч нових можливостей. Треба лише стежити за тим, як ведуться справи. Не варто використовувати для досягнення цілей грубу силу. Досить трохи хитрості й трохи більше мотивації, ніж зазвичай. Також потрібно завжди пам'ятати, кому можна довіряти, а кому ні.

Тигр

У Тигрів починається час, коли їм варто скористатися всіма своїми навичками і сильними сторонами для досягнення цілей в любові й справах. Це той рік, коли вони розквітають, коли їм починає щастити. На жаль, у представників цього знаку можуть з'явитися численні недоброзичливці, які будуть випромінювати негативну енергетику. Також варто частіше довіряти тільки собі й не сподіватися зайвий раз на допомогу з боку.

Кролик

Гороскоп за роком народження для Кроликів не зовсім позитивний. Вони дуже діяльні, бо швидко витрачають свою енергію. Якщо врахувати, що в рік металевого Щура ця енергія втрачається удвічі швидше, можна припустити, що Кролики будуть встигати у два рази менше.

Дракон

Народженим у рік Дракона буде дуже складно зрозуміти саму суть і філософію року Щура, тим більше в стихії металу. 2020 рік для представників цього знаку виявиться незрозумілим. Може відбуватися безліч непояснених негараздів, які раз у раз будуть затьмарювати їхнє життя. Драконам доведеться боротися з негативними вірусними програмами і якомога більше спілкуватися з оптимістами. Втрачати віру в себе в такий час — недозволена розкіш. Також експерти радять якомога рідше згадувати про минуле: цього разу у ньому не буде відповідей на питання.

Читайте такожАстрологи назвали два знаки Зодіаку, які розбагатіють цього тижня

Змія

Змії — люди гострого розуму, прекрасного почуття гумору та великої далекоглядності. Вони не будуть даремно ризикувати, але в рік Щура спокуса вкрай велика. Потрібно пам'ятати про те, що будь-які помилки йдуть на користь, тому не варто драматизувати через всілякі дрібниці. Це буде час виконання заповітних бажань і зустрічей з цікавими людьми. 2020 рік — час, який ідеально підходить для пошуку нової роботи, для зміни обстановки, грандіозних покупок і подорожей.

Кінь

Проблем з працьовитістю у представників цього знаку практично ніколи немає. У 2020 році доведеться частіше підлаштовуватися під нові умови, швидше приймати рішення. У рік Щура цим людям варто присвятити себе навчанню, отриманню нових знань, а також пошуку другої половинки. Романтичним Коням доля підготувала пряму дорогу до щастя.

Коза

Доведеться жити в тому ритмі, який запропонує Всесвіт, а не намагатися гнути свою лінію. Це час багато чому навчить людей цього знаку, зможе подарувати їм безцінний досвід. На життєвому шляху Кіз зустрінуться приємні нові знайомі та не наймиліші особистості.

Мавпа

У такий рік народження з'являються на світ творчі люди. Їхнє завданням у 2020 році буде знайти своє призначення, визначити життєві цілі. Також експерти кажуть, що Мавпам вдасться вирішити житлові питання, зробити великі придбання, зустріти кохання та знайти нових друзів. Якщо стосунки себе вже віджили, їх можна закінчувати.

Півень

У 2020 році Півні відчують себе немов у своїй стихії. Це прекрасний час для нових починань, а також для того, щоб повністю зануритися у фінансові справи. У зв'язку з тим, що в рік Щура все набуває зовсім іншого характеру, Півням доведеться краще пристосовуватися до нововведень і динамічних змін у всіх сферах. У багатьох справах на Півнів буде чекати зрушення з мертвої точки.

Собака

У Собак можуть з'явитися проблеми з оточуючими людьми. Точніше, тільки з тими, хто токсичний та негативно налаштований, а таких може бути чимало. Рік Щура для людей цього знаку нагадає поїздку на американських гірках. На них чекають постійні зміни, але не завжди вони будуть негативними. Будуть і приємні моменти, які з лишком перекриють враження від розчарувань.

Свиня

Всім, хто народився в рік Свині, у 2020 році пощастить. Можливо, що це буде видно не одразу, але люди цього східного знаку точно стануть щасливішими, ніж були до цього. Цим людям варто більше займатися звичними справами й сильно не ризикувати. В іншому особливих обмежень для них немає.