Астролог дав прогноз на тиждень / clarin.com

Павло Глоба розповів, як слід чинити в тій чи іншій ситуації цього тижня, щоб везіння вас не залишало.

Про це йдеться в його гороскопі на 25 листопада - 1 грудня для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів починається час, коли просто не можна залишатися осторонь від оточуючих подій. Потрібно стежити за тим, що роблять інші люди. Астролог радить йти назустріч колегам і шукати нові можливості. Є шанс просунутися в бізнесі й справах, зустріти цікаву людину, з якою можна побудувати дружбу або кохання. Найкращими днями для цього стануть 27, 28 листопада та 1 грудня.

Відео дня

Читайте такожМолодик у листопаді 2019: чим він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

Терези

Павло Глоба зазначає, що Терези зможуть досягти успіху в будь-яких справах, причому їм не доведеться ставити на щось обмеження. Можна займатися чим завгодно та у будь-якому обсязі. Особливо позитивними стануть любовні пригоди, романтика, знайомства. Якщо це буде відбуватися в незнайомій чи незвичайній обстановці, то ефект буде ще приємнішим. Астролог зазначає, що поїздки та відрядження стануть відмінним вибором для Терезів. Для тих, хто вже у стосунках, вони також стануть прекрасним спільним дозвіллям.

Стрілець

У людей цього знаку починається час фінансової активності та великої удачі. Всесвіт готовий допомогти цим людям, наділити їх посиленою інтуїцією. Рутинні справи краще відкласти на потім, зайнявшись творчістю і тим, що найбільш близько до серця. Період добре підійде для нових починань, для підготовки до нового року. Можливі доленосні зустрічі духовного, любовного або ділового характеру. Є ймовірність того, що Стрільці й самі стануть для когось духовним наставником. У будь-якому випадку, ці люди будуть яскравими, а це час для них стане максимально продуктивним у всіх сферах.

Раніше астрологи склали гороскоп на тиждень, 25 листопада - 1 грудня, для всіх знаків Зодіаку.