Позитивний вплив на життя Тельців чинитиме Юпітер / slovofraza.com

Гороскоп 2019 обіцяє деяким із знаків Зодіаку грошовий успіх на цьому тижні. Відомий астролог Павло Глоба назвав щасливчиків, на яких на цьому тижні чекає фінансовий успіх.

Про це пише "РБК Україна".

Тельці

Позитивний вплив на життя Тельців чинитиме Юпітер. Ця планета майже створить передумови до того, що деяких Тельців буде очікувати значна сума грошей, на яку вони спочатку не розраховували. Це може бути цінний презент, додаткова виплата за роботу або що-небудь інше.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які дуже скоро розбагатіють

При цьому представники цього знака Зодіаку вони повинні прикладати максимум зусиль для розв'язання фінансових питань і демонструвати сумлінність і серйозне ставлення до букви закону і загальноприйнятих правил.

Близнюки

Починаючи з середини тижня Близнюкам рекомендується підходити до розв'язання фінансових питань максимально впевнено і рішуче. Близнюки, чиї фінансові справи безпосередньо залежать від когось стороннього, повинні поставитися з великою увагою до положення цих "сторонніх".

На Близнюків очікує кілька гарантовано сприятливих для їх фінансового добробуту моментів. Крім того, у них можуть з'явитися цікаві пропозиції по роботі, вдалі можливості для здійснення вигідного придбання і т. д.

Козероги

Козерогам на цьому тижні буде допомагати Венера. Знакам цього Зодіаку можна очікувати різних грошових бонусів, а також сприятливих умов для здійснення вигідних покупок.

Крім того, Козероги можуть планувати більш ризиковані операції, пов'язані з рухом грошей, операції з купівлі або продажу, інвестування та ін. При цьому, придбаний у цей час антикваріат або інші подібні речі в майбутньому матимуть набагато більшу цінність, тому їх можна буде продати з чималою вигодою для себе.