З'явився гороскоп на 2020 рік / slovofraza.com

За прогнозом астролога Павла Глоби, в 2020-му пощастить лише п'яти знакам Зодіаку, причому біла смуга настане для них ще до Нового Року.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить напередодні Нового року - астрологи

Він прогнозує хороші зміни в особистому житті, і матеріальна складова знаків буде тільки радувати, передає Діалог.uа.

Відео дня

Тілець

Тільці відкривають щасливий список від астролога. У 2020 році на них чекає серйозне збільшення матеріального добробуту. Гроші будуть падати буквально з неба. Правда, це лише бонуси за працю, які нарешті почнуть окупатися.

Тільцям пощастить з грошима / mlady.org

Близнюки

На Близнюків чекає приголомшлива робота. На новому місці їм гарантований не тільки авторитет серед колег, але й солідний дохід. Рік буде яскравим і незабутнім.

Близнюкам зірки обіцяють успіхи у роботі / Яндекс картинки

Скорпіон

2020 рік піднесе Скорпіонів до самих небес. Це буде точно їхній час. Глоба впевнено прогнозує, що у цього знаку збудуться всі мрії та реалізуються усі задуми.

Єдине застереження від астролога - витрачайте гроші з розумом, а краще почніть їх збирати, щоб надалі вкласти у вигідні проекти або подорожі.

У Скорпіонів настане прекрасний період / знаки зодіаку.рф

Стрілець

Для Стрільців 2020 рік буде вдалим у плані бізнесу. Тож якщо є якісь ідеї, сміливо їх реалізуйте. Фортуна буде на вашому боці.

Фортуна буде на боці Стрільців / astrozodiac.net

Козеріг

Для Козерогів Глоба прогнозує хвилюючий рік, але у хорошому сенсі. В особистому житті все буде чудово, стосунки Козерогів з близькими стануть ще міцнішими і кращими.

Глоба прогнозує, що у Козерогів буде добре розвиватися бізнес, зірки будуть допомагати в усьому без винятку.

В особистому житті у Козерогів все буде чудово / фото razgadamus.ru