Гороскоп на тиждень 22-28 грудня / фото clarin.com

З'явився астрологічний прогноз з 22 по 28 грудня для всіх знаків Зодіаку.

Астрологи розповіли, які знаки стануть щасливчиками тижня, а кому не пощастить, пише SlovoFraza.

Овен

В Овнів намічається доленосне "перезавантаження", кадрові реорганізації. Якщо дотепер вдосконалювали професійну майстерність, були дисципліновані, свято дотримуючись посадової субординації, не бунтували проти виховного пресингу керівництва, все пройде вдало.

Відео дня

Тілець

Якщо те, що хвилювало донині, вже мало цікавить, не надихає, це нормально, значить, воно морально себе вичерпало, втратило значимість і має звільнити місце для нових інтересів. Попрощайтеся, відпустіть з легкістю, не шкодуючи ні про що. Тоді реальність гостинно відкриє свої обійми.

Близнюки

Не зазіхайте на чуже, уникайте заздрості, те, що вам належить заслужено, доля дасть. Або відніме, закривши таким чином кармічні борги. Втім втрати компенсуються прибутком. Працюйте з натхненням, вам слід самостійно заробляти, щоб здобути фінансову незалежність і жити в задоволення, інвестувати доходи в благі справи.

Рак

Сконцентруйте сили на подружньому житті, разом ви підходите до межі, де починається нова ера шлюбних взаємин. Вони базуються на дружній, діловій, фінансовій, інтелектуальній взаємопідтримці. Одинакам слід визначитися з половинкою, а тим, хто проживав у цивільному шлюбі, узаконити найближчим часом стосунки. Або розійтися. Вирішувати вам.

Лев

Не хапайтеся за все підряд, лише б заробити. Дотримуйтеся здорового стилю буття, займайтеся оздоровчою профілактикою, підібравши для себе індивідуальний режим праці та відпочинку. Життєвий тонус на мінімумі, щоб уникнути хвороб слухайте фізіологічні позивні організму, які підкажуть, коли працювати, а коли розважатися.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють везіння в 2020 році

Діва

Поставте на перше місце особисте життя: оптимальний варіант – не швидкоплинні романтичні пригоди на стороні, а піднесене кохання. Вона зробить вас щасливими, простимулює творчі канали. Для Дів, прикутих кармічними ланцюгами до об'єкта поклоніння, нині настав час від них звільнитися.

Терези

Сценарії подій будуть виринати з минулого для розплати з боргами перед рідними, створення сімейного благополуччя, вирішення питань з нерухомістю, житлом, землею. Особисте життя вимагає преображення. Викорінюйте егоїзм і цінуйте те, що маєте. Головне не втратити роботу, тут місце доленосних подій.

Скорпіон

Якщо на вас тиснуть ланцюги обов'язків, вимагаючи сидіти на одному місці, це протипоказано. Життєвий "кисень" – це рух, регулярна зміна обстановки, яскраві враження, спілкування з людьми просунутими, високоосвіченими, благочестивими, іноземцями.

Стрілець

Перезавантаження на вас чекає у сфері бажань. Крила різноманітних прагматичних "хочу" доля обріже, і не нарікайте. Оскільки багато з них шкідливі й не йдуть в ногу з духом часу. Так треба для приборкання егоїзму. Але якщо дотепер жили економно, а заповітні покупки, придбання в майбутньому підуть вам на користь, фінансові запаси достатні – перешкод не буде.

Козеріг

Не ставте нікому палиці в колеса, виграє той, хто поступається пальмою першості. Інакше залишитеся біля розбитого корита!

Водолій

На таємному фронті буття розгортаються доленосні події. Візьміть тайм-аут, відійдіть в тінь. Суєта шкідлива, пливіть за течією обставин, вирішуючи перш за все чужі проблеми, тоді не промахнетеся. Регулярно озирайтеся назад та підбивайте підсумки року, настав час зробити власні висновки.

Риби

"Фільтрації" зазнає дружнє оточення, той, з ким старі переконання, погляди розійшлися, – вже не цікавий, – піде від вас. А хто любий і симпатичний, з ким душа веселиться і співає – залишиться, незважаючи на різне світосприйняття.