Транзит Юпітера сприяє досягненню мети, підвищення соціального статусу / realitatea.net

За словами астролога вищої категорії Оксани Костюк, згідно ведичному календарю Риби – це знак для людей, народжених з 14 березня по 13 квітня (Сонце в цей період знаходиться в знаку Риб), а також під час – 23.29 – 1:28.

Про це пише "Главред".

Читайте такожАстролог назвавши 4 знаки Зодіаку, які розбагатіють в 2020 році

Відео дня

"У Риб транзит Юпітера буде проходити по 10-му дому – він відкриє нові можливості у професійній діяльності, дасть підвищення по службі або поліпшення відносин з керівництвом, а також підвищить дохід. Це дасть значне полегшення після 3-річного транзиту Сатурна і 12 річного Плутона, яке повністю закрили можливість хоч якийсь постійної перспективи мати нормальну роботу", - підкреслила вона.

За словами астролога, при добре аспектированному Юпітері ймовірність повного успіху у всіх починаннях. Цього можна досягти цілеспрямованим працею і завзятістю.

Вона пояснила, що цей транзит Юпітера сприяє досягненню мети, підвищенню соціального статусу. Людина може піднятися кар'єрними сходами через одну-дві сходинки, отримати почесті і нагороди.

Ведичний астролог стверджує, що такий Юпітер обіцяє політикам успіх на виборах, молодим людям - успішний початок кар'єри. У наступному році можна чекати підвищення в званні, переведення на більш престижну та високооплачувану посаду, популярність.