Перший місяць року стане місяцем серйозних змін в житті Стрільця / astrozodiac.net

Гороскоп на 2020 рік свідчить, що перший місяць року стане дуже нестабільним в любовній сфері і деякі знаки Зодіаку опиняться в зоні ризику розлуки з близькою людиною.

Астрологи дали поради про те, як уникнути конфліктів і відродити колишні почуття до партнера, передає "РБК Україна".

Телець

Читайте такожГороскоп на 2 січня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

У січні 2020 Тельці почнуть категорично протестувати спробам партнера провести час не з ними. Вони будуть піддавати критиці бажання партнера зайнятися своїми справами або щось приховати. Ближче до середини місяця невдоволення партнером вщухне, але залишаться шрами. Щоб уникнути сварок варто знизити градус напруги і спробувати зрозуміти партнера.

Близнюки

У представників цього знака в січні виникне загроза розриву відносин. Можливо, партнери переситилися один з одним або в їх розмовах або одкровення було щось таке, що дало поштовх для змін не відразу. Ніякі зміни не зможуть розвіяти нудьгу або знову запалити вогонь колишніх почуттів.

Скорпіон

Читайте такожАстролог склав гороскоп кохання на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку

Січень принесе Скорпіонам сварки на ґрунті ревнощів і фінансового становища. Можуть лунати закиди у відсутності уваги і різниці цілей. Астрологи вважають, що звести негатив до мінімуму допоможе поступливість і увага до бажань і потреб коханої людини.

Стрілець

Перший місяць року стане місяцем серйозних змін в житті Стрільця. Постійне проведення часу з близькою людиною загрожує проявом неприємних рис характеру і взаємним відторгненням. Щоб не потонути в морі дрібних причіпок, астрологи радять проводити періодично час порізно з партнером.