Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2020 рік / фото rabstol.net

Фінансове положення і можливість його поправити цікавлять багатьох.

Фінансовий гороскоп на січень 2020 року представники зодіакального кола зможуть знайти корисні рекомендації, завдяки яким вдасться впоратися з будь-якими труднощами на шляху до щастя. Про це йдеться в гороскопі на січень 2020, передає SlovoFraza.

Читайте такожТри знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками 2020 року - астрологи

Відео дня

Стрілець

Вплив планет в січні 2020 року буде позитивним, але це не означає, що Стрільцям буде простіше добиватися благополуччя. У цьому місяці доведеться щедро ділитися своєю енергією, приходити на допомогу і вчитися працювати в команді. Незважаючи на надмірну активність, в кінці місяця на Стрільців чекає заслужена нагорода. В останніх числах січня можна придбати лотерейні квитки або іншим чином перевірити своє везіння.

Риби

Справи, робота, кар'єра, гроші — все це буде девізом для Риб на січень 2020 року. Зірки та планети будуть прихильні, тому Рибам не варто відкладати планів на завтра. Кожен день треба робити кілька кроків у напрямку до фінансової незалежності, і тоді з середини січня грошові потоки кинуться в гаманці Риб. Астрологи рекомендують витрачати з обережністю, щоб фінансова удача не відвернулася.