Характеристика знака Зодіаку Лев /фото krasnodarmedia.su

Лев – п'ятий знак зодіакального кола. Період цього знака Зодіаку триває з 23 липня до 21 серпня.

Його стихія – вогонь, символ – лев, пов'язаний із вогнем. Покровителем цього знака Зодіаку є Сонце. Камені-талісмани: бурштин, алмаз, смарагд, рубін, топаз і хризоліт.

Один із найбільш самовпевнених знаків. Основні риси характеру, які відрізняють Левів від решти знаків Зодіаку: енергійність, душевність, марнославство, гордість, рішучість та упертість.

Відео дня

Характеристика Левів

Читайте такожЗнак Зодіаку Рак: повна характеристика та сумісність з іншими знакамиЛев наділений даром творення і наполегливості у досягненні своїх цілей. Це надзвичайно творчі люди. Але водночас вони вкрай пихаті, горді та вперті.

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, – природжені лідери. Вони сильні та цілеспрямовані, чарівні й харизматичні, люблять бути в центрі уваги і подобатися оточенню.

При цьому Леви часто залежать від оцінки своїх дій і досягнень. Схвалення дає їм додаткові сили та зміцнює віру в себе. Критика ж натомість може викликати навіть напади нестримного гніву.

Риси характеру Левів / фото fainaidea.com

У складних умовах Леви винахідливі та незворушні. Вони вміють брати на себе всю повноту відповідальності в прийнятті важливих життєвих рішень.

Чоловік Лев

Чоловік, народжений під цим знаком Зодіаку, не витримує критики, він гордий та егоїстичний. Часто буває, що Леви переоцінюють свої можливості, але здебільшого це навіть допомагає їм бути успішними і у кар'єрі, і в особистому житті.

Читайте такожЗнак Зодіаку Близнюки: повна характеристика та сумісність з іншими знакамиЛеви не пунктуальні, образливі та ревниві. Довго пам'ятають образи, але, як правило, не прагнуть помсти.

Через марнославство чоловік Лев може помилятися у людях, потрапляти в авантюри та у близькому оточенні мати фальшивих друзів, які використовують його з корисливою метою.

Представники цього знака Зодіаку не витримують рутини, вони бувають грубими та різкими, але за необхідності можуть йти на компроміси. Переважно це відбувається, коли вони розуміють, що тільки так можуть досягти бажаного.

У коханні Леви - власники. Супутниць обирають із тих, хто перебуває в центрі уваги й завжди оточені масою шанувальників. Для них важливо і в цій частині життя залишатися завойовниками.

Жінка Лев

Представниці цього знака – впевнені у собі, товариські, привабливі жінки, які завжди перебувають в центрі уваги. Вони не уявляють себе без цього. Прагнення бути найкращими – це стимул для Левиць, який рухає ними з дитинства.

Основними достоїнствами представниць цього знака можна назвати ефектну зовнішність, доброту, активну життєву позицію, бажання вдосконалюватися і творче начало.

Характер чоловіка і жінки Лев / фото onelove.su

Серед негативних рис характеру – самозакоханість, марнославство, схильність до показухи та запальність.

У коханні Левиці вірні, лояльні, щедрі та чуйні. Від свого партнера вони чекають такої ж незалежності та сили духу, якими наділені самі. Для них важлива повна рівноправність у стосунках.

Дитина Лев

Дитина, народжена за знаком Лева, завжди перебуває в центрі подій. Довкола цього малюка збираються всі інші. Він, як правило, ініціатор і генератор всіх самих божевільних ідей, які можуть мати наслідки.

Цим дітлахам дуже складно всидіти на місці, важливо завжди перевіряти себе і власні сили. Діти Леви охоче займаються спортом, беруть участь у змаганнях, конкурсах та олімпіадах. При цьому вони дуже болісно сприймають поразку, програш або погану оцінку за свої старання.

Маленькі Леви прагнуть сподобатися і бути високо оціненими, саме це надихає їх прагнути до ще більших результатів.

Сумісність Львів з іншими знаками Зодіаку / фото goroskop.guru

Сумісність з іншими знаками

Найбільш сумісні Леви з представниками знаків вогняної стихії – Овнами та Стрільцями. Також гарна сумісність у них із Близнюками та Терезами.

Несумісними знаками для Лева є Телець і Скорпіон, хоча союз із Тельцем може бути корисний для кар'єри, а зі Скорпіоном – для емоційної підтримки.

Стосовно сумісності у шлюбі, то найкращим вибором буде Водолій. А для духовного розвитку плідним стане партнерство з Раком.