Гороскоп удачі для знаків Зодіаку на тиждень / noi.md

Гороскоп на тиждень, з 10 по 16 лютого говорить, що на деяких знаків Зодіаку чекають приємні зміни. Зірки найбільше прихильні до Овнів, Левів і Козерогів – вони будуть винагороджені за свої старання.

Астролог Павло Глоба прогнозує для представників цих знаків вирішення застарілих проблем, а також істотні зміни в різних сферах життя, пише «РБК-Україна».

Овни

Читайте такожНазвано найхаризматичніші знаки Зодіаку

Відео дня

Овнам важливо утримуватися від негативу, щоб не зіпсувати енергетику негативними емоціями. З 10 по 16 лютого представники цього знаку Зодіаку стануть більш харизматичними і чарівними.

Також на Овнів чекають великі перемоги в коханні. Ймовірна зустріч з людиною, яка переверне все життя. Зірки будуть прихильні до представників цього знака і внесуть позитивні зміни.

Леви

У даного Зодіаку з'явиться бажання рухатися вперед, а вплив на оточуючих буде настільки сильним, що Леви зможуть користуватися цією "силою" в своїх цілях. На цьому тижні удача буде супроводжувати в будь-яких починаннях.

У цього Зодіаку намічаються позитивні зміни, і астрологи радять їм дослухатися та придивлятися до всіх подій, які відбуватимуться навколо. Можлива поява нових друзів і корисних зв'язків.

Козероги

Читайте такожГороскоп на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку

Козерогам важливо на цьому тижні зберігати холоднокровність та обережність. Помірна самокритика допоможе уникнути їм неприємностей, а зірки посилять інтуїцію й допоможуть Козерогам реалізувати бажання.

У цей період з'явиться рішучість, сміливість і удача почне супроводжувати в діловій сфері. Можливе примирення зі старим знайомим.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку варто бути обережнішими і обачнішими в різних аспектах життя у лютому 2020 року.