Ілюстрація Фото: REUTERS

Лютий стане місяцем, в який нас чекає занурення в себе і зміна звичних відносин. Люди схильні занурюватися в себе, суб'єктивно сприймається дійсність, з'являються таємниці. У цей період слід особливо уважно прислухатися до внутрішнього голосу, інтуїція швидша, ніж логічне мислення, підкаже правильний хід.

Астролог Марина Скаді склала місячний календар на тиждень 10-16 лютого.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які казково розбагатіють в лютому

Відео дня

10.02 - 11.02. «Щербатий Місяць». Місяць у знаку Діви.

Час Місяця в знаку Діви сприятливо для будь-якої кропіткої роботи, що вимагає вдумливого і серйозного підходу. Успішні будь-які банківські операції та операції з нерухомістю.

12.02 - 13.02. «Щербатий Місяць». Місяць у знаку Терези.

Відповідний час для відпочинку після напруженої роботи. Краще не починати нового, а швидко завершити раніше розпочате і сплановане. Плідний період для ділового співробітництва.

14.02 - 15.02. «Щербатий Місяць». Місяць у знаку Скорпіон.

Час прийняття відповідальних рішень. Покращена розумова діяльність, зросла здатність до концентрації і високий рівень самокритичності, дозволяють відокремити істинне від надуманого.

16.02 «Третя чверть». Місяць у знаку Стрільця.

При Місяці в Стрільці розумові процеси далекі від земної логіки і конкретики. Це період абстрактного мислення. Однак, незважаючи на це, період ідеальний для вирішення юридичних питань.

Як повідомляв УНІАН, астролог назвала везунчиків і невдах тижня 10-16 лютого.