Хороший період для кропітких і рутинних робіт / sb.by

16 лютого, Марс входить в знак Козерога, в статус своєї екзальтації, що сприяє збільшенню активності, цілеспрямованої діяльності, підвищенню працездатності.

Рух Меркурія по знаку Риб дає схильність до помисливості, що може викликати агресію, зіпсувати стосунки і поточне положення справ. Якщо немає можливості активно проявити себе в соціумі, то люди самі собі вигадують або створюють проблеми, але потім знаходять способи їх вирішити, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожАстролог розповіла, що подарувати чоловікам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Відео дня

Можливість отримати фінансову компенсацію за свою роботу в різних сферах. Це період усвідомлення того, що потрібно змінити у своєму житті, чим займатися, де працювати, щоб знайти спокій і комфорт у житті. Велике значення мають взаємовідносини з оточуючими. У вас з'являється бажання опинитися в компанії, приділити увагу особистій сфері життя. Ви можете отримати особливі переваги з соціального середовища, завдяки давнім друзям ситуацій, в яких знайдете нових друзів.

Телець

Для збереження доброзичливих відносин необхідна обережність у висловлюваннях. Друзі, однодумці, сусіди і ті люди, з якими ви зустрічаєтеся щодня, роблять на вас велику увагу. Може зрости ваш інтерес до об'єднань і спільнот, а також участь в їх роботі. Гарний час для зібрань, асоціацій та виступів. Колеги та партнери нададуть вам потрібну інформацію, що буде сприяти підвищенню продуктивності вашої праці.

Близнюки

Ваша роль у житті оточуючих — дуже важлива. Люди, які розраховують на вас, спочатку вимагають до себе уваги, але в результаті, через деякий час, допоможуть знайти гармонію, відкриють додаткові можливості для співпраці. Ваше соціальне життя може сприяти романтичним захопленням. Деякі з ваших найзаповітніших бажань можуть здійснитися. З друзями встановлюються теплі довірчі відносини, можливо ділове партнерство з ким-небудь із друзів.

Рак

Обставини зажадають від вас виходу за рамки звичного оточення, щоб знайти найкраще розуміння і перспективи. Участь у груповій діяльності буде винагороджено. Ви зможете підтримувати зв'язок з людьми, що живуть далеко від вас, з іноземцями. Вдалий час для подорожей, підвищення кваліфікації, вивчення або застосування іноземних мов, видавничого бізнесу, реклами. В колі вашого спілкування можуть виникати люди з інших країн, може прийти звісточка від родичів з-за кордону, посилюються контакти з іноземними діловими партнерами.

Лев

Можливі романтичне захоплення або спільне підприємство в іншій країні, з представниками іншої культури і традицій. Можуть виникнути ситуації непорозуміння, приховування інформації, яка важлива для вас. Потрібно докласти зусиль для розв'язання спільних проблем, до організації співпраці. Здоров'я або робота кого-небудь з батьків, у багатьох питаннях, залежить від вас. Спілкування і зміцнення взаємин з родичами з боку чоловіка, дуже важливо в цей період.

Читайте такожАстролог розповіла, що дарувати дівчатам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Діва

Хороший період для кропітких і рутинних робіт. Це час отримувати заслужені нагороди за труди. Зможете навести порядок у багатьох справах і питаннях, в тому числі, відповідний час для того, щоб зайнятися своїм здоров'ям або домашніх тварин. Важливою і актуальною задачею є планування кар'єрної драбини. Краще відмовитися від великої кількості контактів в цей період, т. к. схильні вступати в суперечки по дрібницях. Цим Ви позбавите себе від наслідків сварок, непорозумінь і необдуманих обіцянок.

Терези

З'являється можливість знайти нових партнерів, ви здатні відповідати їх очікуванням або вимогам громадськості. Гарний час для поліпшення відносин з близькими та рідними, а також друзями та знайомими. Від вас вимагається рішучість, впевненість у прийнятті рішень. За будь-яку ціну уникайте сварок і конфліктів, займіться своїми взаєминами, подумайте про людей, з якими ви перебуваєте в тісному контакті. Ви зможете розібратися з ким далі продовжувати стосунки, а кого можна виключити зі свого кола спілкування.

Скорпіон

Присутнє почуття занепокоєння, атмосфера напружена, тому намагайтеся стримувати себе і не вступати в конфлікти. У цьому випадку зможете знайти правильний шлях, свої способи і принципи прояву себе в соціумі. Позбудетеся від різних стресових ситуацій і візьмете на себе відповідальність. Такий час сприятливо для розв'язання питань з податковими службами, державними органами, представниками влади. Характерна грунтовність для всіх видів діяльності. В такий період буде підвищений інтерес до різних таємниць, містики і заборонам.

Стрілець

Нинішні обставини сприяють гонитві за задоволеннями — відпусток, світським подій, захоплень і ризикованих авантюр. Цей період сприяє взаємин з дітьми, зміцнення зв'язку з романтичним партнером або розширенню кола знайомств. Розвиток уяви і творчі прагнення можуть зробити цей період успішним для втілення ваших задумів — або поодинці або разом з партнером. Можливі подарунки, премія чи інші грошові винагороди, які ви заслужили.

Козеріг

Особисті відносини вимагають підвищеної уваги, в сім'ї напружена обстановка. Командний тон, небажання йти на компроміс, може зіпсувати особисті і сімейні стосунки, позначиться негативно на вашому авторитеті у дітей. Ви схильні незаслужено вимагати до себе підвищену увагу і захоплення. Схильні порушувати соціальні заборони та стандарти. Обіцянки щодо реалізації планів краще відкласти. Невиконання обіцянок впливає на вашу популярність і ставлення начальства.

Водолій

Доходи і матеріальні засоби, які в цей період виступають на перший план, приносять багато хвилювань, виникає необхідність витрат. Також, можна втратити одне із джерел заробітку. Обставини можуть заплутати вас або позбавити можливості визначити, що у вашому житті головне, а що — другорядне. У цей період прийде розуміння того, що є речі важливіші за гроші і матеріальні блага. До позитивних можливостей відноситься ваше усвідомлення фінансових ризиків, а також ваше прагнення уникати людей і ситуацій, здатних викликати ці неприємності.

Риби

На перший план виступлять особисті фінанси і цінності. Підвищується самооцінка, завдяки увазі до вас з боку протилежної статі. В тій чи іншій формі виникне питання про блага, пов'язаних з соціальним статусом. Якщо виникають конфлікти через розбіжності з фінансових питань, вам доведеться взяти на себе роль миротворця. Вдалі можливості, пов'язані зі спільними підприємствами, питаннями купівлі-продажу. Імовірний додатковий заробіток, премія інші додаткові доходи.