Гороскоп на сьогодні деяким знакам приносить різноманітні небезпеки / фото pixabay.com

З 17 лютого по 10 березня планета Меркурій перебуває в ретроградній фазі. Це несприятливий час для поїздок, галасливих святкувань і великих покупок.

Переходячи з директної в ретроградну фазу, Меркурій приносить знакам різноманітні небезпеки. В цілому, цей час характерно виникненням перешкод в різних починаннях, особливо, пов’язаних з бізнесом, роботою, стосунками, пише НВ.

Якщо ж дата народження людини припадає на час ретроградного Меркурія, у неї будуть проявлятися таланти в різних сферах. Однак така особа буде мати схильність до скритності й аскетизму.

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Лев

Леви схильні квапити події і відчувають роздратування, якщо їх ініціативи не підхоплюють на льоту. Але завтра найкраще проявити стриманість і не приймати відповідальних рішень. А ще не вимагати їх від оточуючих, оскільки період несприятливий в даному аспекті для всіх знаків.

Читайте такожГороскоп на 17 лютого: астрологи розповіли, на кого сьогодні чекає успіх, а комусь не пощастить

Гороскоп на сьогодні: Діва

У Дів не передбачається особливих неприємностей, але тільки якщо вони не планують найближчим часом подорож або весілля. Швидше за все, ці починання пройдуть не найвдалішим чином або принесуть масу труднощів. Краще займіться самоаналізом або запишіться на курси.

Гороскоп на сьогодні: Телець

У роботі настає складний період, але ви повинні поставитися до труднощів по-філософськи. Річ у тому, що змінити нічого не можна. Краща порада: не плануйте запуск нового проекту або презентацію керівництву вже виконаного. Також це невдалий час для звітів.