Ретро-фаза - це фаза, що позначає протилежний рух планети на небозводі / фото: Живий космос

17 лютого починається перший період ретроградності Меркурія - найшвидшої планети Сонячної системи.

Астрологи розкажуть, чим цей період буде небезпечний, а також, як подолати неприємності на своєму шляху, пише slovofraza.

Особливості ретроградного руху Меркурія у 2020 році

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які отримають прибуток найближчим часом

Відео дня

Ретро-фаза - це фаза, що позначає протилежний рух планети на небосхилі.

Розпочнеться період зворотного руху 17 лютого, а триватиме він до 10 березня. Ці три тижні пройдуть досить швидко і непомітно, проте астрологи радять бути обережнішими у сфері роботи і фінансів.

Меркурій буде перебувати весь цей час у Знаку Водолія. Одинадцятий дом гороскопа відповідає за творчий настрій, кмітливість та інтуїцію. Це означає, що зворотний рух негативно вплине саме на ці сфери.

Рекомендації астрологів на ретро-Меркурій

Читайте такожМісячний календар на 17-23 лютого: сприятливі і напружені дні

З 17 лютого варто переключитися з творчої роботи на монотонну і складну. Доведеться підключити всю свою уважність і обережність, щоб вирішити найскладніші завдання, які накопичилися з часом. Астрологи радять дотримуватися планів і не ділитися ними з оточуючими.

Можливо, доведеться приймати складні рішення. Якщо час буде підтискати, не варто покладатися на шосте почуття або поради оточуючих. Тільки ваш власний життєвий досвід буде дуже важливий.

Астрологи рекомендують доводити справи до кінця. Дуже корисно буде частіше залишатися вдома, не виїжджати за місто або з країни. Під час зворотного руху Меркурія не бажано робити великі покупки.

Будуть і позитивні моменти. Наприклад, ця планета у стані ретроградності допомагає побачити своє життя з боку, зробити позитивні висновки щодо тих чи інших вчинків, скоєних раніше. Також можна буде зрозуміти, хто з оточення є другом і соратником, а кому цікава лише особиста вигода. Для цього можна зробити добру справу, а потім просто почекати відповідної реакції. Справжні друзі не залишать вашу доброту без уваги.