Астролог розповів, що чекає Донбас і Крим у 2020-му році / TUT.by

Консультант з китайської астрології Ба Цзи Давид Векуа склав гороскоп для Донбасу та Криму на 2020 рік.

Про це пишуть "Факти ICTV".

Гороскоп для Донбасу на 2020 рік

Читайте такожНазвано найщедріші знаки Зодіаку

Відео дня

Політики значно змінять свою стратегію дій стосовно Донбасу, зокрема ОРДЛО, вважає астролог.

"По суті, зараз їх дії розбиваються об глуху стіну безперервної агресії на Сході. І по суті, зробити вони нічого не могли. Проте вже досить скоро ситуація зміниться, і це питання стане більш керованим", - говорить Векуа.

У якому саме форматі Донбас буде проходити відновлення української влади на кордоні з Росією, ось це те, чим має займатися керівництво нашої країни, каже астролог.

"Оцінюючи астрологічну ситуацію по Донбасу зазначу, що після його повернення ця територія буде таїти в собі значну кількість проблем, на вирішення яких потрібні будуть величезні кошти і сили. Проблеми будуть стосуватися як поствоєнної розрухи, так і настроїв місцевих жителів, які перебували більше п'яти років під пропагандистською машиною країни-агресора. В результаті багаторічної пропаганди, частина жителів ОРДЛО не бажає повертатися під контроль української влади, і цей момент ще багаторазово нагадає про себе після відновлення кордону", - вважає він.

Читайте такожГороскоп на 26 лютого: астрологи назвали щасливчиків і невдах дня

Гороскоп для Криму на 2020 рік

"Піднімаючи питання повернення Криму до складу України мені доведеться згадати професійний термін – порожнеча, – заявив Давид Векуа. - Повернення півострова потрапило у порожнечу, а це означає не що інше, як те, що насправді питання зараз навіть не стоїть. А отже, його можна буде вирішувати вже тільки майбутнім поколінням. Точно так само, як через великий часовий проміжок російські власті оголосили Крим своїм, точно таким же тимчасовим відрізком може характеризуватися його повернення до складу України".