Завтра витрачена енергія швидко повертається, відзначають астрологи / фото pixabay.com

У вівторок, 3 березня зростаючий Місяць знаходиться в сузір'ї Близнюків. Це сприятливий час для рішучих людей.

На думку астрологів, Марс протегує активним, цілеспрямованим людям. Крім того, місячні Близнюки спонукають до рішучості на межі з імпульсивністю. Обмірковувати свої дії як і раніше варто, однак не можна затягувати з роздумами. Завтра витрачена енергія швидко повертається, тому день особливо сприятливий для спортсменів, пише НВ.

Гороскоп на завтра: Стрілець

Часом імпульсивність Стрільців тільки заважає їм, але не в цей день. Завтра вам потрібно встигнути максимум, тоді ви отримаєте користь з кожної справи. Цей день несприятливий для домашніх справ або проведення косметичних процедур, зате занурившись в роботу, ви зможете перевернути гори.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 3 березня: що чекає на нас у дзеркальну дату 03.03.2020

Гороскоп на завтра: Лев

Везіння в справах буде супроводжувати вам з самого ранку. Протягом дня доведеться провести масу переговорів і зустрічей, але ці заходи будуть продуктивними. До кінця дня керівництво висловить вам заохочення, правда, поки тільки в усній формі. Але це тільки початок, далі вас чекає і матеріальна вигода, так що не зменшуйте оборотів.

Гороскоп на завтра: Овен

В цей день буде везти Овнам, наділеним комерційною жилкою. Успіх в бізнесі не змусить себе чекати, а все тому що ви - природжений комерсант. Особливо добре будуть складатися справи в торгівлі нерухомістю і цінними паперами.

Нагадаємо, раніше астролог склала гороскоп на тиждень 2-8 березня