7 і 8 березня Венера – планета любові і комфорту в поєднанні з Ураном / passion.ru

5 березня Венера в гармонійному аспекті з Меркурієм ретроградним в Рибах і переходить в знак Тільця, в статус свого управління. Цей аспект допомагає висловити свої почуття і інтереси, прийти до спільної думки у важких сімейних і особистих питаннях.

6 березня Меркурій на ретрофазі входить у знак Водолія до 16 березня, в цей час проявиться максимальна свобода у сфері спілкування.

7 і 8 березня Венера – планета любові і комфорту в поєднанні з Ураном – планетою несподіванок і революцій, що дає нестійкий емоційний фон, підвищену пристрасність і інстинктивність, але враховуйте і те, що така поведінка може сприяти напруги у взаєминах, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Відео дня

ОВЕН

Читайте такожЛюбовний гороскоп на березень 2020: астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку зустріне другу половинку

Не особливо відкриті до спілкування, виникає бажання усамітнитися. У парних стосунках виникає роздратування. Намагайтеся стримувати свої емоції, оскільки енергія напруженого аспекта пройде, а осад залишиться, якщо занадто явно виявляти негативні риси свого характеру. Несприятливий період для офіційних візитів, відвідування інстанцій. Можливі фінансові та ділові проблеми, втрати, зменшення прибутку. В цей період краще не укладати довгострокові договори, оскільки можливі прорахунки, розчарування в зроблених кроків або у планах.

ТЕЛЕЦЬ

Вам здається, що все йде не за планом, можливий несподіваний поворот подій і необхідність відмови від звичної моделі поведінки. Проблеми у відносинах як ділового, так і особистого характеру виникають через прояв недовіри, а також скупості. Багато в цей період схильні вступати у відкрите протистояння. Особливо це стосується відносин з керівництвом і впливовими людьми. Складно знайти порозуміння, заступництво і фінансову підтримку. Можливі фінансові, майнові та господарські труднощі.

БЛИЗНЮКИ

Одноманітність у спілкуванні, роботі, перебування на одному місці швидко стомлюють, потрібна часта зміна діяльності і обстановки. Для розумової праці даний період є несприятливим. Здатність сприйняття, засвоєння отриманих знань, пам'ять можуть бути знижені. Ваші партнери порушують дані зобов'язання. Труднощі в контактах, сумбурність, що відбувається навколо вас, заважає в діловому житті, при спілкуванні з високопоставленими особами, начальством і офіційними організаціями. Можливі сварки з братами і сестрами і молодшими членами сім'ї, а також з дітьми.

РАК

На ваших особистих і сімейних відносинах може негативно позначитися висування на перше план своїх емоцій і мінливого настрою. Емоції виходять на перший план, вражаючи своїм багатством і тонкістю нюансів, але не дозволяйте їм заволодіти вами цілком і взяти верх над розумом. Настав період, коли можна і потрібно довіряти першому враженню, а перша промайнула думка виявляється найбільш вірною. Ви також здатні уникнути багатьох неприємностей при наявності довіри до своєї інтуїції, головне-не сплутайте з недовірливістю.

ЛЕВ

Постарайтеся зайнятися справами, які вимагають творчого підходу і фантазії. Вдалий час для відвідування видовищних і розважальних заходів, «виходу у світ». Якщо цього немає, то лінь і небажання займатися рутинною роботою, можуть призвести до неефективного використання часу і втрати сприятливих можливостей. Справи, що стосуються матеріальних ресурсів, розвиваються не так, як ви планували, і велике значення тут має значення ваша щедрість і широта душі, які в цей період межують з марнотратством.

Читайте такожАстрологи назвали 5 найнебезпечніших днів у березні 2020

ДІВА

У фінансовій сфері та стосунках настає сприятливий період. Цей тиждень гармонії, вас супроводжує почуття впевненості в завтрашньому дні. Період сприятливий для ділової активності, спілкування з партнерами: публічних виступів, рекламних заходів, переговорів, встановлення контактів, пошуку підтримки впливових осіб для ділових поїздок, отримання консультацій та ін. З'являється можливість вступити в якесь товариство, знайти своїх однодумців. Ефективно проходять неформальні збори і заходи.

ТЕРЕЗИ

Прагнення до емоційної свободи та незалежності, як в особистих, так і фінансових взаємовідносинах. Хороший період для встановлення ділових партнерських відносин з друзями. Можливі нові несподівані й цікаві знайомства або переростання дружніх відносин в особисті. Будь-які раніше заплановані справи супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін. Сприятливий час для громадської діяльності, планування, реалізації перспектив, встановлення нових контактів.

СКОРПІОН

Вам властива ексцентричність і бажання виділитися чимось незвичайним, ви вільні у самовираженні. Можлива несподівана вигода, одноразові виплати, подарунки, відкриття нових фінансових і соціальних можливостей. Громадська діяльність приносить задоволення. У цей період ви зможете реалізувати багато творчі ініціативи і проекти, давно намічені плани. Зростає прагнення до лідерства, зайняття провідних постів. Відкриваються нові перспективи, тому виникає необхідність отримання нових знань.

СТРІЛЕЦЬ

Несприятливий період для розв'язання проблем партнерських або сімейних відносин, а також взаємин з дітьми. Зростає бажання пригнічувати партнера, утверджувати свій авторитет, наполягати на своїй думці. Тому, по можливості, проведіть цей тиждень в самоті – так ви збережете мир в сім'ї і своє психічне здоров'я. Відкладіть укладення угод, звернення до керівництва або проведення фінансових операцій. Нервовість, поганий настрій, втрата пильності можуть призвести до травматизму.

КОЗЕРІГ

Ви активні і наполегливі в пошуку задоволень і контактів з протилежною статтю. Імпульсивні дії, пристрасність, непередбачуваність для партнера, може вас підвести в плані збереження миру в сім'ї і гармонії в парних стосунках. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, і приймати поспішні рішення. Прагнення добитися всього відразу, перевищуючи свої можливості, може привести до сильного внутрішнього перенапруження, втрати енергії і поганого настрою.

ВОДОЛІЙ

В контактах і зв'язках стаєте дуже активними і енергійними. При цьому намагайтеся утриматися від необачних обіцянок. Добре проявляєте себе у своїй професії, у нього з'являється творча активність, впевненість у собі. Слідкуйте за тим, щоб не було перевтоми через зв'язків і контактів, інакше роздратування і поганий настрій може призвести до сімейних конфліктів. З дітьми не просто знайти взаєморозуміння, але намагайтеся не допускати батьківського тиску щодо них. Будь-які спори або розбіжності з партнерами та членами сім'ї ви зможете вирішити шляхом переговорів.

РИБИ

Підвищується ваша розсудливість і практичність, ви умудряєтеся практично будь-яку ситуацію обертати на свою користь. Приходить рішення за довго розглянутих питань, пов'язаних з документами, паперами, договорами, суперечками. Обставини цього періоду зачіпають інформацію про вас або призначену, насамперед для вас. З'являється тяга до зміни місць, прагнення до нових знань, вам хочеться щось змінити у своєму житті. Бажання висловитися, продемонструвати іншим свої знання, призводять до нових знайомств і контактів.