На кого чекає удача 9 березня / фото rabstol.net

Гороскоп на понеділок, 9 березня 2020 року, передбачає насичений день. У цей день краще не метушитися і повільно насолоджуватися життям.

Понеділок буде виключно спокійним і без сюрпризів. Добу будуть вдалими для розширення кола друзів. Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби на сьогодні, 9 березня, для всіх знаків Зодіаку, пише SlovoFraza.

Овен

Сьогодні чекайте переломних моментів і романтичних подій. Вдумлива і чесна комунікація буде хорошим ключем до успішного завершення дня.

Відео дня

Тілець

Все може піти не в тому напрямку, якого ви не очікували. Як результат, ви можете зіткнутися з багатьма труднощами. Питання, які, здавалося, давно вирішені, можуть повернутися. Пам'ятайте, що в цьому немає нічого поганого.

Близнюки

Питання емоцій або стосунків сьогодні вийдуть на абсолютно новий рівень. Партнерам буде простіше домовлятися про зміни у стосунках. Переконайтеся, що ви дбаєте про важливих для вас людей і не забудьте подбати про себе.

Рак

Сьогодні ваші бажання мають шанси здійснитися. Ви напевно зіткнетеся з приємними людьми, заведете нових друзів або знайомих. Зауважте, що навколо вас багато красивого.

Лев

Варто очікувати дня, наповненого почуттями й емоціями, які можуть вразити вас абсолютно несподівано. Ви реалізуєте всі свої плани та, ймовірно, отримаєте вигідну пропозицію.

Читайте такожАстролог назвав головного ексгібіціоніста серед знаків Зодіаку

Діва

Доба буде сприятливою для вирішення важливих життєвих дилем. Вам слід проявити терпіння і тверезо ставитися до життя. Згадайте про свої обіцянки та зобов'язання.

Терези

День виявиться активним і насиченим сюрпризами. Ви можете отримати екстрене повідомлення, вирушити в незаплановану подорож або на випадкову зустріч.

Скорпіон

Сьогодні не виключені інтенсивні любовні переживання. Є шанси зустріти когось, хто залишиться у вашому житті. Ви можете розраховувати на хороші поради від друзів.

Стрілець

9 березня вам доведеться проявити свою строгість, жорсткість і вміння приводити незаперечні аргументи. Знадобляться і впевненість з почуттям справедливості.

Козеріг

Сьогодні для вас може розкритися якась затяжна проблема – ймовірно, ви отримаєте звістку або зворотний зв'язок, яку давно чекали. Нова інформація стане вам у пригоді.

Водолій

Вам подобається довіряти, отримувати поради, обмінюватися думками. Покличте на каву старого друга – вам знадобиться душевна розмова.

Риби

Доба буде наповнена добротою і любов'ю до людей, тварин і природи. Ви можете зробити другом кожного, хто зустрінеться на вашому шляху.