Астрологи розповіли, для кого 22 березня буде сприятливим / фото pixabay.com

Місяць переходить в сузір'я Риб. Це час неспішної, стабільної астродинаміки для всіх знаків зодіаку.

Астрологи вважають, що 22 березня варто зайнятися рутинними справами, що не вимагають великої концентрації уваги. Місячні Риби спонукають до неспішного проведення часу і зовсім не сприяють зайвій активності. Влаштуйте невелике прибирання вдома або приготуйте легку вечерю для сім'ї, пише НВ.

Гороскоп на сьогодні: Риби

Цілий день ви будете в піднесеному настрої. Позитивні думки нарешті змінили метушню буднів, а значить настав час відпочинку. Обов’язково приділіть пару годин собі - влаштуйте невеликий сеанс СПА на дому або просто подивіться романтичну комедію, не відволікаючись ні на що.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 22 березня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на сьогодні: Діва

Діви обов’язково знайдуть собі заняття навіть під час відпочинку. Ось і зараз у них знайдеться маса невідкладних справ по дому. Уже до вечора житло буде сяяти, а Діви відчують спокій, умиротворення, а ще нескінченну гордість за себе. Словом, день буде чудовим.

Гороскоп на сьогодні: Близнюки

22 березня Близнюкам варто бути гранично акуратними з електроприладами, а в іншому складнощів не передбачається. Вас чекає багато телефонних дзвінків рідним, бесіди з домочадцями і цікавий фільм ближче до вечора.

Нагадаємо, 20 березня розпочався новий астрологічний рік. Астрологи розповіли, чого чекати від нього різних знаків Зодіаку.