Астрологічний рік почнеться досить бурхливо і яскраво / giacintprint.com

Сьогодні відбудеться максимальне зближення на нічному небі Марса і Юпітера. З'єднання цих двох планет буде хорошим приводом для залучення в життя позитивних думок. Астрологічний рік почнеться досить бурхливо і яскраво.

Про це пише slovofraza.

Яким буде новий астрологічний рік

Читайте такожВесняне рівнодення у високосний рік - чим цей день особливий

Відео дня

20 березня роком почне керувати Місяць. Зрозуміло, це по-різному позначиться на удачі кожного із Знаків Зодіаку. Найважливіші теми місячного впливу — це материнство, здоров'я. Місяць допомагає нам відпочивати, будувати родинні стосунки. Ці теми стануть найголовнішими протягом наступних дванадцяти місяців. Місяць двоїста за своєю натурою, тому допомагає людям, які сфокусовані на духовних засадах, але і не забуває про матеріалістів. Він підкаже, як Місяць буде впливати на ваше життя в самих різних сферах життя. Що стосується самого дня «нового року», 20 березня буде яскравим і незабутнім. Енергетика цього дня дуже корисна для нових починань, флірту і романтики.

Поради знакам Зодіаку

Само собою, астрологи не обійшла стороною кожен з Знаків, давши всім нам короткі і місткі поради на майбутній астрологічний рік. Вони стосуються того, в якій сфері варто звертати найбільшу увагу на проблеми.

Овен: тема сім'ї для вас стане найважливішою. Необхідно надавати близьким підтримку і не боятися просити про допомогу у важкі хвилини.

Читайте такожАстрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку у квітні почнеться біла смуга

Тілець: представникам цього Знаку краще не фокусуватися на другорядних проблемах. Астролог радить займатися особистими справами, уникаючи зайвої відкритості.

Близнюки: Близнюкам варто більше думати про роботу, своєму фінансовому становищі і бути гранично обережними в процесі здійснення покупок.

Рак: думка оточуючих буде вкрай небезпечним. Важливо пам'ятати про самостійність і боротися зі страхами. В справах і в любові буде потрібна сміливість.

Лев: Левам варто остерігатися почуття спустошеності і відчуженості. Важливо відчувати присутність поряд близьких людей, відповідати взаємністю на любов і доброту.

Діва: настав час забути про минуле і сконцентруватися на майбутньому. Не можна залишати невирішеними внутрішньосімейні проблеми і негаразди у стосунках.

Ваги: тема суспільного визнання для Терезів буде найактуальнішою. Не варто квапити події і дозволяти марнославству керувати вами.

Скорпіон: у новому астрологічному році Скорпіонам варто більше уваги приділяти своїм власним почуттям. Думка оточуючих не допоможе розв'язувати проблеми.

Стрілець: у наступні дванадцять місяців не варто ризикувати зайвий раз і піддавати себе серйозним випробуванням. Спокійна обстановка буде більш прийнятною.

Козеріг: Козерогам доведеться справлятися з труднощами самостійно. Більшість негараздів буде стосуватися взаємин з людьми, в тому числі і в родині.

Водолій: представникам цього Знаку коштує більше присвячувати себе своєму здоров'ю. Варто остерігатися проблеми з настроєм, більш ретельно планувати справи.

Риби: Риб в новому астрологічному періоді очікують проблеми в спілкуванні з людьми і творчий застій, з яким можна впоратися підвищенням мотивації.