Любовний гороскоп обіцяє досить щасливий, але все ж проблемний квітень / pixabay.com

Любовний гороскоп обіцяє досить щасливий, але все ж проблемний квітень 2020 року. Багато представників знаків Зодіаку зможуть зміцнити завойовані на любовному фронті позиції, якщо прислухаються до порад астрологів.

Про це пише slovofraza.

Овен

Квітень не обіцяє Овнам якихось радикальних змін на любовному фронті. Ймовірність зустрічі зі своєю другою половинкою невелика, незважаючи на те, що уваги протилежної статі буде в надлишку. Однак не варто засмучуватися. Самотність допоможе навести порядок у власному житті, а також наштовхне на правильні думки. А ось сімейних Овнів чекає період романтики. Любов засяє з новою силою, як у перші тижні роману.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання у квітні

Телець

Квітневі зірки надихнуть Тельців на романтичні подвиги і короткі романи, які навряд чи перейдуть у серйозні стосунки. На горизонті - період експериментів, нових відкриттів і бажань кардинально змінити своє життя, через що буде дуже складно зупинити свій вибір на комусь одному. Навіть Тільцям в міцних відносинах захочеться освіжити почуття, внести в них новизну і щастя.

Близнюки

Любовний гороскоп застерігає Близнюків від спонтанних рішень. Не варто допускати осічки, інакше можна злякати своє щастя. В першу чергу ця рекомендація стосується тих, хто знаходиться в кроці від взаємності. Квітень подарує шанс показати потенційному супутнику або супутниці, що ви чудова партія. Що стосується Близнюків у шлюбі — тут все не так безхмарно. Якщо кохана людина не поспішає розсипатися компліментами, варто придивитися до взаємності — не варто будувати любов на ентузіазмі одного учасника.

Рак

У квітні сімейні Раки можуть розраховувати на щасливе перебіг подій. Всесвіт подарує можливість знайти щастя з коханою людиною, розділити тепло, проявити увагу і залишити за бортом всі суперечності. За словами астрологів, партнери почнуть розуміти один одного на рівні почуттів, підтримувати життєві погляди. Щоб така ідилія тривала як можна довше, важливо показати партнеру цінність цих відносин. Самотніх Раків чекає успіх: сміливість і наполегливість допоможуть завоювати чуже серце.

Лев

При бажанні в квітні Леви зможуть освіжити почуття, перебуваючи у шлюбі, або завоювати любов. А ось Левам з вільним серцем астрологи радять приготуватися: пошук відповідного партнера може затягнутися. У цьому випадку рекомендується просто бути собою і не занурюватися в самітництво і самокопання.  

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 30 березня-5 квітня

Діва

Сімейним Дівам в квітні краще не робити необдуманих висновків: можна відлякати гармонію і взаєморозуміння в парі. Будь-які сумніви слід обговорювати — це зміцнить почуття, зблизить і допоможе уникнути прикрих помилок. Що стосується вільних Дів, то їх чекає сприятливий квітень: буде багато шансів сподобатися і справити враження. Саме в цьому місяці зірки дозволять заснувати міцний фундамент, на якому в майбутньому вдасться вибудувати щасливі відносини.

Терези

У квітні закоханих Терезів чекає світанок внутрішніх сил. Вони будуть впевнені у своїх почуттях, що дозволить дати відсіч спокусам і вмовлянням заздрісників. Цілком ймовірно, доведеться довести свої почуття справою. Після цього, навіть якщо почуття встигли згаснути, вони обов'язково спалахнуть з новою силою. Тільки важливо бути завжди в полі зору коханої людини, щоб в потрібний час опинитися в потрібному місці. Ну а самотнім Терезам, чиє особисте життя протікає безрадісно, зірки радять зважитися на зміни.

Скорпіон

Активність і чуттєвість Скорпіонів у квітні приверне багато шанувальників. Астрологи рекомендують не відкидати потенційних супутників, а придивитися до них — ймовірно, серед них знайдеться людина, яка призначена долею. Скорпіони з розбитим серцем мають шанс закохатися з новою силою, як в перший раз. Приплив романтики чекає і тих, хто давно в шлюбі. Буря емоцій і романтичних переживань може пробудити бажання дарувати подарунки, дивувати і радувати коханої людини — і цим бажанням не варто противитися.

Стрілець

Стрільцям з вільним серцем гороскоп обіцяє романтичні пригоди. Астрологи не виключають можливість інтрижки, але зірки не бачать у житті тієї людини, з яким можна будувати міцні відносини. Можливо, він вже на горизонті, але поки ще далеко. Зацікавленим Стрільцям можна розширити коло знайомих, і тоді прогноз обов'язково зміниться в кращу сторону. Сімейним представникам Знака не варто ускладнювати підозрами свої відносини. Якщо кинутися в цей вир зараз, є ризик не вибратися звідти.

Козеріг

Особисте життя підготувала для Козерогів складні випробування. Відбудуться вони на хвилі з'явилися розбіжності з партнером. Астрологи радять бути найбільш делікатними при з'ясуванні відносин та розв'язанні проблем, що виникли. Ніжність і гнучкість допоможуть пережити будь-які негаразди. А ось імпульсивність і різкість порушить гармонію і відштовхне близької людини. Вільним Козерогам варто обходити стороною службові романи, оскільки вони здатні принести проблеми.

Водолій

Закоханих Водоліїв чекає сприятливий, але багатий на емоції квітень. Весна обіцяє спалаху почуттів і буйство емоцій, і можливо, у тривалих стосунках це розпалить колишню пристрасть. Однак астропрогноз застерігає від швидкоплинних захоплень. Водоліям, пов'язаних узами шлюбу, не варто зайвий раз дивитися по сторонах. Ця ж рекомендація стосується і Водоліям в пошуку: навіть якщо з'явиться непереборне бажання терміново кинутися у вир любовних пригод — час непридатний.

Риби

В цьому квітні Риби будуть налаштовані романтично, і початок місяця ознаменується новим романом або захопленням, яке може перерости в міцні довготривалі стосунки, якщо Риби не будуть поспішати і дозволять подіям розвиватися поетапно. Рибам в шлюбі варто стати терплячіші до улюблених партнерів, слухати їх бажання і надавати посильну допомогу. Обов'язково потрібно знайти час, щоб поговорити з партнером про наболіле — це не тільки подарує рішення тривалого конфлікту, але і внесе гармонію у відносини.