Гороскоп на 3 квітня віщує удачу для багатьох знаків Зодіаку / фото Depositphotos

3 квітня зростаючий Місяць переходить в сузір'я Лева. Це обіцяє величезний ріст енергії і бадьорість для всіх знаків.

Леви енергійні і амбітні. А ще неймовірно щасливі, тому в їх період дуже сильно зростає ймовірність виграшу в конкурсах, лотереях та азартних іграх. А якщо ці заняття не для вас, не турбуйтеся. На думку астрологів, везіння буде переслідувати всіх, в більшій чи меншій мірі, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на п'ятницю, 3 квітня: що сьогодні чекає на Тельців, Левів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Скорпіон

Вам напевно пощастить у коханні, тим більше, останнім часом ймовірність зустріти свою другу половину висока як ніколи. Озирніться навколо, в вашому оточенні є людина, на яку варто звернути увагу. Навіть якщо роман не переросте в серйозні стосунки, приємні спогади вам забезпечені.

Гороскоп на сьогодні: Лев

Левам буде щастити в фінансових справах. Правда, успіх прийде не тільки завдяки успішності. Останнім часом Леви були стурбовані збільшенням доходу, і здається, у них все вийде. Завдяки невгамовному ентузіазму представники цього знака приречені на успіх.

Гороскоп на сьогодні: Близнюки

Близнюки цілком можуть прославитися 3 квітня. І навіть якщо мова йде не про всесвітню славу, визнання серед колег і керівництва ним забезпечено. Наполеглива праця в складних умовах не залишиться непоміченою.

Нагадаємо, раніше астролог склала докладний гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку.