Гороскоп на 13 квітня для всіх знаків Зодіаку / фото: mag.sigmalive.com

Гороскоп на понеділок, 13 квітня 2020 року, передбачає спокійну домашню атмосферу. Деякі знаки зодіаку ще вирішуватимуть нагальні питання, інші ж будуть відпочивати в своє задоволення.

День не передбачає вирішення робочих питань, пише SlovoFraza.

Овен

Овнам захочеться якихось кардинальних змін. Астрологи радять почати перевтілення з генерального прибирання. Очистіть своє приміщення від непотрібних речей. Після цього можете приступати до внутрішнього очищення.

Відео дня

Телець

Тельці можуть витратити значну частину коштів зі свого гаманця. Онлайн-покупки не тільки забезпечать вас красивим одягом та аксесуарами, але й подарують гарний настрій.

Близнюки

День буде дуже монотонним і сірим, від цього ви можете впасти в легку депресію. Якщо вас залишає настрій - спробуйте зайнятися тим, що завжди вас надихало й додавало енергії.

Читайте такожАстрологи розповіли, які зміни очікують у квітні на всі знаки Зодіаку

Рак

На Раків чекає безліч домашніх справ. Допомагати вам будуть всі члени сім'ї. Уже ввечері ви будете задоволені спільною роботою. Якщо буде вільна хвилинка - складіть план справ на майбутній новий тиждень.

Лев

Левам доведеться приймати серйозні рішення і досить непрості. Від вашого вибору залежить матеріальне становище, тому добре подумайте.

Діва

Дів потягне на геройство і самопожертву. Зважте всі за і проти і вирішите чи готові ви робити те, що вам скажуть не по своїй волі. Вашу доброту оцінять, але швидко забудуть.

Терези

На самотній знак зодіаку чекає бурхливе листування з протилежною статтю. В серйозні стосунки це не переросте, але надовго залишиться в пам'яті.

Скорпіон

Період карантину може зовсім вас вибити з колії. Ви захочете цілий день провести в ліжку і нікуди не вставати. Допомогти подолати депресію допоможе розмова з друзями або батьками.

Стрілець

Вдалий день, щоб завершити стосунки, які остаточно себе вичерпали. Простір, який навколо вас звільниться – займуть ваші однодумці.

Читайте такожНазвано найнещадніші знаки Зодіаку

Козеріг

День для Козерогів буде активним. Завдяки гарному настрою все буде йти як по маслу. На вас чекає чудова нагода зайнятися дихальними практиками, самоаналізом і медитацією.

Водолій

Водоліям понеділок варто присвятити розвантажувальному дню. Останнім часом ви абсолютно не стежили за своїм раціоном, тому зараз йому варто дати трохи часу на відпочинок.

Риби

На Риб чекає день нових можливостей та ідей. Якщо ви придумали щось цікаве – не тримайте це тільки в своїй голові. Запишіть у блокноті, щоб візуально бачити то, що може принести хороші плоди.