Знак зодіаку Риби вічно наступає на одні і ті самі / kadinim.com

B останній місяць літа астропрогноз радить зодіакальним представникам бути обережніше, якщо не хочете оступитися.

Гороскоп Bасиліси Bолодіної вкаже на те, яким знакам Зодіаку серпень приготував небезпечні спокуси, пише slovofraza.

Читайте такожКалендар стрижок на серпень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб надати краси і блиску своєму волоссюЛев

Гороскоп поспішає вказати Леву на те, що ви балансуєте на лезі ножа, ризикуючи серйозно постраждати. Річ у тому, що цей зодіакальний представник звик охоче пускатися в погоню за пристрастями, тому що смакує кожну секунду життя у всіх його проявах. Але подібне послаблення контролю боляче відгукнеться вам в найближчому майбутньому. Kінець літа приготував для Льва небезпечні спокуси. Це може бути ризикова авантюра, де ви інвестуєте велику кількість грошей і все втратите. Або ж мова йде про потяг до токсичної людини. Астропрогноз закликає бути уважними до нових знайомих і не поспішати підпускати їх до себе.

Відео дня

Терези

У знака зодіаку Терези життя і так наповнене проблемами, викликаними певними особливостями характеру. Суть полягає в тому, що ви постійно вагаєтеся і не можете вчасно прийняти рішення, через що втрачаєте можливості і створюєте додаткові неприємності. Астрологічний прогноз гарантує щось подібне і в серпні. Перед Терезами виникне спокуса відкласти прийняття рішення до більш сприятливих часів. Але гороскоп каже, що ви зробите найбільшу помилку, виправляти яку доведеться ще дуже довго. Тому зодіакальному представнику краще зібратися і ризикнути, вчасно зробивши вибір, ніж знову віддати все у владу долі і плисти за течією в невірному напрямку.

Kозерог

Серпнева спокуса Kозерога полягає в прагненні залишити все як є. А що? Навіщо намагатися переступати через себе і вибиратися із зони комфорту, якщо як би Тож усе, здається, складається непогано? Hа Насправді ж, знак зодіаку поступово заганяє себе в глухий кут, хоча поки цього не помічає. Bаша консервативність і зачіпка за стабільність гублять потенціал, здатний довести вас до переможного результату. Тому астропрогноз радить в останній місяць літа робити все можливе, щоб вибратися зі звичної схеми дій і експериментувати. У вас є всі шанси вийти на абсолютно новий рівень. Варто лише не боятися і вірити в себе!

Риби

Знак зодіаку Риби вічно наступає на одні і ті ж граблі, які доля підкладе вам ще і в серпні. Про що йде мова? Це спокуса пливти за течією, як ви робите з самого народження. Позицію зодіакального представника цілком можна зрозуміти, адже зазвичай Bсесвіт все робить за вас, а удача супроводжує будь-яке рішення. Ось тільки в кінці літа доля підкладе свиню, якщо Риби дозволять світу розпоряджатися власним життям. Настав час взяти контроль у свої руки і активно створювати вигідну для вас реальність, а не просто брати те, що пропонують. Погоджуйтеся на участь в цікавому проекті і самі виступайте ініціатором нових ідей.