Жіночі імена з сильною енергетикою / фото ua.depositphotos.com

"Як ти човен назвеш – так він і попливе", – йдеться у відомому фразеологізмі. Ім'я дитини має величезне значення для його характеру і долі. У кожному імені укладена особлива енергетика, яка наділяє свого володаря певними рисами характерами. Розбираємося, які жіночі імена мають найпотужнішу енергетику.

Таїсія

Сила Таїсії в її гнучкості і нескінченному терпінні. Немає такої ситуації, з якої вона не знайшла б вихід. Володарка цього імені вміє вирішувати конфлікти не грубою силою, а правильними словами. Вороги і ненависники Таїсії ніколи не зможуть зіпсувати її життя.

Олександра

Це ім'я походить від чоловічого Олександр і має сильне чоловіче начало. Це наділяє Сашу силою духу, мужністю і залізними нервами. Більшість Олександр мають дуже жвавий характер. Їх практично неможливо образити. Такі дівчата люблять пригоди і часто вибирають чоловічі професії.

Відео дня

Ольга

Читайте такожЯк правильно прикрасити ялинку за знаком Зодіаку: наряджаємо квартиру разом з астрологамиОльга рідко домагається фінансових або кар'єрних успіхів, але її життєвій мудрості можна позаздрити. Все життя Ольгу оточують віддані друзі і люблячі члени сім'ї. Вона завжди рада поділитися слушною порадою і виручити у біді. Ольга знайде вихід з будь-якої життєвої ситуації.

Дарина

Ім'я Дарина означає "дарована Богом" або "переможниця", і це прекрасно описує саму Дарину. У дитинстві вона володіє легким і слухняним характером, а в дорослому віці набуває самостійність. Дарина – дуже розумна і творча особистість. Вона сама коваль свого щастя.

Найсильніші жіночі імена / фото ua.depositphotos.com

Оксана

Володарка цього красивого імені – прямолінійна і волелюбна особистість. Вона завжди говорить людині правду в обличчя, за що її поважають. Оксана завжди заступається за слабких і не терпить несправедливість. Такою жінкою неможливо керувати.

Вікторія

Значення імені Вікторія "переможниця" добре описує його володарку. Ця жінка завжди домагається бажаного, нехай і не відразу. Вікторія готова на багато що заради своєї мети, але при цьому не використовує нечесних методів. Це надійна і відповідальна людина, яка завжди тримає своє слово.

Владислава

Владислава може похвалитися сильними лідерськими якостями. Таке довге ім'я з великою кількістю голосних і чоловічим корінням володіє дуже сильною енергетикою. Владислава впевнена у своїх силах і самодостатня. Інші люди відчувають її силу духу і починають поважати її.

Вам також може бути цікаво: