Характеристика імені Вікторія / фото ua.depositphotos.com

Жіноче ім'я Вікторія дуже популярне в Україні та інших країнах світу. У рейтингу імен в Україні займає 5-7 місце серед жіночих імен. Чоловічий аналог імені - Віктор.

Вікторія: значення, походження імені, форми імені

Ім'я Вікторія походить від латинського слова "Victoria", що означає "Перемога". Вікторія - це римська богиня перемоги. 

Зменшувально-пестливі форми імені: Віка, Віктора, Віктуся, Віта (Вітя), Вікі, Вікочка, Вікуша, Вікуся, Вікуля, Віктюшка, Вікторка, Вітуля, Вітуся, Вітюша, Вітяня, Віктуся, Віра, Тора, Торі, Торя, Тоша, Туся. 

Відео дня

Це ім'я також популярно в США, Канаді, Австралії, західноєвропейських країнах. Варіант імені англійською - Victoria.

Іменини Вікторії

Іменини Вікторія відзначає 12 березня, 7 червня, 12 вересня, 24 жовтня, 17 листопада.

Читайте такожПавло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким казково пощастить у 2021 році

Вікторія в дитинстві

Ім'я Вікторія дарує дівчинці такі риси характеру як впертість, жага уваги, працьовитість, чесність. Маленьку Віку дуже важко змусити робити те, що вона не хоче. Вона не слухається наказів і умовлянь. Якщо в ній прокидається щирий інтерес до справи - вона буде в ній найкращою.

Дівчинка з ім'ям Віка дуже любить увагу інших. Вона часто пустує і галасує, щоб її помітили. Вікторія хоче здаватися дорослою, вона часто відмовляється від "неналежних" ігор і вибирає друзів старше її. 

У школі Віка вчиться добре. Її гордість не дозволяє їй отримувати погані оцінки. В школі має багато подруг і є лідером колективу. Вікторія - вельми образлива і конфліктна дівчинка. Вона часто свариться з однокласниками, але швидко забуває образи. Батьків Віка дуже любить, але не терпить коли нею командують. Якщо її змушують робити те, що вона не хоче - свариться з батьками і наполягає на своєму.

Сумісність імені Вікторія / фото ua.depositphotos.com

Характер і доля Вікторії

Доросла Вікторія справляє враження цілеспрямованої і впевненої в собі дівчини, яка точно знає чого хоче. Вона володіє твердим стрижнем і працьовитістю. Це проявляється не тільки в роботі, але і в побуті: Вікторія не лінується вставати рано, робити ранкову зарядку, займатися самоосвітою. Їй не властиво відкладати справи на потім і перекладати відповідальність. 

На роботі Вікторія - працьовитий і совісний співробітник. Вона слабо пристосована до командної роботи, але при цьому хороший керівник. Дуже вимоглива до себе та інших. Їй підходять професії, пов'язані зі спілкуванням. Любить працювати в торгівлі, туризмі, ресторанній справі, педагогіці. Добре ладнає з дітьми.

Читайте такожНазвано найхитріший знак ЗодіакуУ відносинах з чоловіками Віка ранима і образлива. Вимагає багато уваги до себе, часто ревнує і роздуває конфлікти через дрібниці. Якщо оточити Вікторію увагою і турботою - вона поверне їх в стократному розмірі. Це дуже віддана дружина, підтримка і опора чоловіка. Вона не проти поступитися верховенством в сім'ї чоловікові. Любить відчувати себе захищеною. Домашній побут і тихе сімейне життя Вікторію не пригнічують, але і активний спосіб життя з безліччю переїздів і пригод її не лякає. Вікторія легко підлаштовується під чоловіка і втягується в його інтереси. Як мати вона сувора і вперта, але дуже любляча. Заради дітей готова на все.

Сумісність імені Вікторія

Найвищу сумісність Вікторія має з іменами Ігор, Артем, Тарас, Сергій, Кирило, Борис, Олександр.

Висока сумісність у відносинах, але низька в шлюбі у Вікторії з Ярославом, Юхимом, Семеном, Федором, Юлієм, Михайлом і Русланом.

Найменш сумісними іменами з Вікторією вважаються Костянтин, Петро, Віталій, Марк, Анатолій, Георгій, Василь.