Які жінки стають алкоголічками - думка езотериків / depositphotos.com

Алкоголізм - страшна хвороба, яка з'являється у людини через неправильний вибір. Жінка або чоловік починають спиватися, так як за допомогою спиртного відгороджуються від проблем. Алкогольна залежність може бути спадковою, але езотерики стверджують, що вона може з'явитися і у власниць певних імен. 

Раніше ми говорили про те, як зрозуміти, що у ваших стосунках трапилася зрада, а сьогодні розповімо, які дівчата частіше за інших можуть стати жертвами "гіркої".

Які імена схильні до алкоголізму у жінок - перелік

Ім'я - це не просто набір букв, а серйозний відбиток на житті людини. Називаючи дитину, потрібно добре усвідомлювати наслідки, які може мати ваш вибір. Астрологи назвали три жіночих імені, які несуть за собою негативну енергетику і можуть стати причиною алкоголізму у жінки.

Відео дня

Яна

Дівчатка з таким ім'ям з дитинства ростуть занадто емоційно нестабільними. Будь-який зовнішній подразник може стати причиною депресії або апатії. Також Яна, як правило, бурхливо реагує на невдачі, тому часто "прикладається" до келиха. Спочатку вона таким чином заспокоюється, а потім виявляє, що без спиртного взагалі не може спокійно сприймати навколишній світ.

Анастасія

Для Насті дуже важлива увага до її персони - без регулярного шанування вона починає "згасати". Активність і зміни в житті Анастасії - обов'язкова умова. Якщо дівчина з таким ім'ям не отримує бажаного, то приступає до пошуку альтернативних методів зміни реальності. Одним з них є і алкоголь - випиваючи, Насті відкривається зовсім інший світ, повний цікавих ситуацій та ідей. Звичайно, це всього лише ілюзія, а також серйозна хвороба згодом.

Єлизавета

Маленька Ліза росте дівчинкою допитливою, але трохи сором'язливою. Стаючи дорослою, володарка імені починає використовувати допоміжні методи, щоб спілкуватися з іншими людьми і розкріпачуватися. Алкоголь - дієвий засіб в цьому плані, адже він перетворює Лізу з сірої мишки в шалену імператрицю. Саме тому жінкам з таким ім'ям варто бути обережними і працювати над собою, а не надягати маску іншої людини, наскрізь просочену червоним напівсолодким.

Лариса

Дівчина, яку батьки назвали саме так, рано стає центром Всесвіту. У неї багато друзів і знайомих, вона не пропускає жодного свята, а також завжди не проти випити за все хороше, проти всього поганого, та й просто "на ціпок". Саме так Лариса і стає алкоголічкою - її невміння відмовляти людям, невірний метод налагодження комунікації і нестримна тяга до постійних веселощів закінчуються серйозною залежністю, яка, на думку лікарів, лікується дуже важко або не лікується взагалі.

Вас також можуть зацікавити новини: