До 19 квітня посилиться депресивний фон / фото ua.depositphotos.com

Астролог Олена Зимовець зробила прогноз на найближчі дні до 19 квітня.

"Це час для справ, які не потребують розвитку і продовження. Можна вирішувати проблеми, завдання, поточні питання, підключаючи зв'язки, зокрема до 18 квітня. Гарний час, щоб завершувати справи, доробляти розпочате, ставити добре продуману крапку. Для нових стартів а початку нових відносин - цей час не підходить", - спрогнозувала вона.

Астролог рекомендує пригальмувати та не залучатися до амбітних проектів:

Відео дня

"Бажання встигнути вскочити "в останній вагон поїзда", яке може виникати щодо якихось пропозицій і починань, - буде помилковим. Те, що не встигається, не варто квапити. Що не складається - на краще. Перешкоди зараз можуть бути запобіжником від проблем надалі".

До 19 квітня посилиться депресивний фон, зазначила Зимовець:

"Люди можуть відчувати себе більш замкнутими та мовчазними, а також більш схильними до критики та сумнівів. Перешкоди можуть ускладнювати справи, співпрацю, спілкування. Але проблеми матимуть рішення, тому варто не замикатися в рамках певного погляду на ситуацію. У стосунках може спостерігатися відстороненість або холодність, ймовірні сварки або розлуки, нестача емоційного тепла. Цей час може викликати невпевненість у стосунках, меланхолію або почуття самотності. Якщо у стосунках відчується натягнутість, не варто робити з цього трагедію".

Зимовець радить перечекати цей період, не з'ясовуючи стосунків:

"Можна відчувати брак уваги з боку потрібних людей: партнерів, керівництва, впливових осіб. Нові романтичні стосунки, розпочаті у цей час не безхмарні, в них будуть присутні обставини, які перешкоджають їхньому гармонійному розвитку. Чим ближче до 19 квітня, тим вище ймовірність, що стосунки не будуть тривалими".

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким судилося бути самотніми до кінця своїх днів.

Вас також можуть зацікавити новини: