З 19 по 23 лютого Меркурій взаємодіє з Ураном / фото ua.depositphotos.com

Астролог Олена Зимовець розповіла про складний період, який розпочався 19 лютого. Найближчими днями людей чекає тотальна катастрофа, все йтиме не за планом.

З 19 по 23 лютого Меркурій взаємодіє з Ураном, через що в житті багатьох людей вже почався повний аврал. Ритм сильно прискорився, не всі встигають жити в постійному поспіху. Все почнеться ламатися, техніка буде виходити з ладу. Однак ті, у кого вийде швидко підлаштуватися під ситуацію, з'являться шанси поліпшити своє становище на роботі. 

"Якщо у вирішенні завдання ви зіткнулися з проблемою, зараз можна отримати прозріння і зробити прорив. У комунікації і поїздках можуть виникати несподіванки. Можливі неприємні новини, поломки оргтехніки, засобів зв'язку або транспорту. Несподівані візити і дзвінки можуть вибивати з колії. Намічені плани можуть зірватися або будуть потрібні корективи, що на ділі виявиться – на краще. Тому хороша тактика в цей час-бути гнучкими і готовими до різного роду несподіванок, оскільки обставини можуть вимагати швидкої реакції і тактичних змін", - повідомила астролог у своєму блозі.

Відео дня

Також вона вважає, що в ці дні люди можуть відмовлятися від своїх слів, розривати угоди і змінювати свої погляди. А з 22 по 26 лютого людям варто навчитися фокусуватися на подіях і відмовитися від імпульсивних рішень. Поспіх і зайві емоції будуть лише збивати з пантелику, потрібно вчитися ставитися до всього спокійно.

Раніше екстрасенс налякав прогнозом на кінець лютого 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: