Яким буде літо 2022 в Україні / фото УНІАН

Від зниження напруги до нової ескалації на полі бою та найнебезпечнішого моменту війни України з Росією: астролог Ольга Медвецька озвучила основні етапи цього літа в Україні.

Так, як пише вона на своїй сторінці в Instagram, з‘єднання Марса (планета війни, сили та агресії) з Юпітером (планета розширення), про яке говорили раніше, дало ескалацію на полі бою. А вже зараз ці 2 планети віддаляються одна від одної, завдяки чому напруга буде потроху знижуватися.

"Це не означає, що на нас не наступатимуть. Будуть і далі намагатися атакувати, і можливо десь матимуть успіх. Але загальна тенденція - буде ставати менш запекло на полі бою або звужуватиметься лінія фронту. Потім буде період без гостросюжетних новин. Набираємося сил, енергії для наступних етапів", - зазначила експертка.

Відео дня

Другим важливим періодом, за словами астролога, є 29.06-2.07 (і приблизно +/- тиждень до та після) - очікується різка і жорстка ескалація, адже на небі буде квадрат між Марсом та Плутоном (планетою руйнування, кризи і трансформації).

"До речі, почалася ця війна під час з‘єднання цих двох планет. Тому ми вже можемо передбачити, наскільки складним буде цей період. Хоча, дякувати богу, квадрат не дасть настільки сильного впливу, як був тоді", - зазначила вона.

Проте з 7.07 Марс переходить в знак Тільця, а це знак України.

"Самі розумієте - Україна почне набирати сили. Це може бути значна поставка зброї (які ж наші союзники моторні! Ще ж і рік не пройшов, а вже зброї надають!), так і інші важливі дії для підтримки України", - прогнозує астролог.

А от 18-21.07 можливі зриви домовленостей, договорів, великий руйнівний обман.

Разом з тим, 29.07-13.08 (може стати відчутно і за кілька днів до і триватиме вплив кілька днів після) - найнебезпечніший період літа.

"А можливо і не лише літа. Руйнування старого світу або ж він почне руйнуватися в той період, час зміни того, що себе віджило. Це буде щось дуже потужне і, скоріш за все, малоочікуване, непередбачуване", - говорить Медвецька.

Кінець серпня - початок осені - більш-менш буде "тихо". Але основне попереду - це жовтень, попереджає астролог.

"Він вартий окремої розмови. Спойлер: він вам сподобається. Тримаємося і не спиняємося! Україна буде Україна", - заінтригувала Медвецька.

Вас також можуть зацікавити новини: