Кращі воїни за знаком Зодіаку / mag.sigmalive.com

Відомий український астролог Влад Росс назвав кілька знаків Зодіаку серед чоловіків, які сміливо вступають в бій навіть з найсильнішими противниками.

Про це повідомляє Главред.

Діва

На першому місці опинилися чоловіки-Діви. За словами експерта, саме ці чоловіки завжди чітко і беззастережно виконують різні накази. Вони сміливі і відважні, тому готові битися за свою Батьківщину до останньої краплі крові.

Відео дня

Козоріг

Козероги потрапили в цей рейтинг завдяки своїй витривалості. Навіть якщо їм здається, що вони вже не можуть битися, навіть якщо у них виникають думки, що бій програний, вони все одно підуть до кінця. Саме завдяки такій якості вони можуть дослужитися до генеральських погонів.

Овен

Овни не бояться ризикувати. На думку Влада Росса, чоловіки цього знака Зодіаку в пориві можуть несподівано збити десяток літаків противника. Більш того, вони нічого не бояться.

Скорпіон

Скорпіони також володіють кількома якостями, які роблять з них хороших воїнів. По-перше, це витривалість, а, по-друге, вони вміють зберігати таємниці. Навіть під тортурами вони не видадуть секретну інформацію. У цьому плані на них завжди можна покластися.

Нагадаємо, раніше екстрасенс відповів, чи буде другий напад на Київ.

Вас також можуть зацікавити новини: