Росія готується до наступу, передбачила астролог / фото ГУР МО

Найближчим часом Росія почне новий наступ на Україну. Лютий і березень будуть найважчими місяцями. Україна виграє війну, якщо з квітня перехопить ініціативу.

"Всі планети з 23 січня будуть в директних фазах (прямому русі). Так само було на початок вторгнення 24 лютого 2022 року. Це означає прорив у ситуаціях, які гальмувалися зовнішніми обставинами і нестачею засобів у осінньо-зимові місяці. Якщо накласти поточні транзити на карту Росії, то очевидно, що найближчим часом з того боку почнеться наступ. Практично всі планети карти Росії активізовані", - такий прогноз зробила астролог Ірина Звягіна.

Вона додала, що мирному населенню потрібно налаштуватися на погіршення становища і з безпосередньою небезпекою, і з енергоносіями:

Відео дня

"Тримати зібраними речі на випадок швидкого від'їзду, зробити запас ліків. І не відкладати лікувальні заходи, поки є можливість. Порядок і готовність - перш за все".

Раніше екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла, в якому році закінчиться війна в Україні. За словами експерта, розв'язка війни вже близько. Активні бойові дії можуть припинитися вже в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: