У понеділок у Тельців очікується складний час / mlady.org

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку будуть переслідувати невдачі на цьому тижні.

Про це пише slovofraza.

Телець

У понеділок у Тельців очікується складний час. На цьому тижні краще не розслаблятися, тому що успіх буде супроводжувати тільки найвпевненіших у собі і непохитних Тельців. Астрологи радять не забувати про амурні справи після важких буденних проблем. На цьому тижні можна гнатися одразу за двома зайцями, якщо грамотно спланувати справи.

Відео дня

Читайте такожВідомий астролог назвавши знаки Зодіаку, у яких у липні закінчиться чорна смугаСкорпіон

Перший день тижня буде досить небезпечним. Астрологи радять боротися з марнославством, гордістю і зарозумілістю. Якщо цього не робити, то дані риси характеру можуть стати причиною проблем. Не потрібно прагнути до влади над іншими людьми.На цьому тижні варто зайнятися собою. А точніше, своїми думками, адже в середині тижня на нетривалий час можуть нахлинути глибинні переживання. Будь-які страхи і внутрішні негаразди потрібно буде вирішувати оперативно. В такі хвилини бажано не звертати уваги на критику з боку оточуючих.

Стрілець

У Стрільців настає час, коли потрібно покладатися тільки на самих себе. Це означає, що людям цього Знака знадобиться весь їхній життєвий досвід, а також вся сила їх інтуїції. Думка оточуючих теж краще враховувати, але не приймати за чисту монету. У любові Стрільців чекають великі злети, особливо тих, хто перебуває в пошуках. Всім сімейним людям цього Знака, а також тим, хто вже у стосунках, бажано піклуватися про близьких людей. У пріоритеті будуть справи по дому і робота, але спілкування з родичами і другою половинкою повинно мати місце в будь-якому випадку. Це благотворно позначиться на удачі.